Ayzen Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 "Mako Shark" 3d max / vray [toon] / photoshop kliknij -> 1900x1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piekarzanin Napisano 25 Sierpień 2011 Share Napisano 25 Sierpień 2011 Hej!! Nie znam się na motorach ale koncepcja wygląda imponująco. Super detal. Długo rzeźbiłeś? Jestem ciekawy jak wygląda siatka. Moje wątpliwości budzi jedynie sposób przedstawienia modelu, przy takim detalu chyba lepiej wyglądałby render bez zaakcentowanych krawędzi. Może samo studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 25 Sierpień 2011 Share Napisano 25 Sierpień 2011 Koncept absolutnie miażdżący i zrywający ze wszystkim co się toczy po ulicach. Wykonanie super, świetny detal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 A mnie z kolei trudno jest ocenić detal. Wracam do tego wątku po raz trzeci żeby się przyjrzeć i nic nie widzę :P Bardzo nie podoba mi się toon w tej pracy :( Kałuże wyszły jak postrzępione dziury. Białe tło bije po gałach, delikatny glow by się przydał ale nie w połączeniu z toonem chyba. Tekstura na motocyklu też strasznie kontrastowa, chaotyczna. Fajna, ale nie podkreśla detalu a od niego odciąga. Model jest świetny, ale WEDŁUG MNIE, przez render trzeba mu się bardzo przyjrzeć aby te świetność dostrzec. Tyle ode mnie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 A mi się ten toon strasznie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayzen Napisano 26 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2011 Bry, dziękuje za opinię! Generalnie miało wyglądać nie-realistycznie, stąd hdr+toon, szczegóły widać z renderu 3x2k [jak by ktoś chciał zobaczyć mogę dodać] siatka: ps. nowy concept bike "Enigma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 No to wyszło pół na pół :] masz realne refleksy w miarę i toon :) Eeeee tam, dla mnie się to gryzie :P Ale fajny modelik, Enigma też ma ciekawy zarys już... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayzen Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 No to wyszło pół na pół :] masz realne refleksy w miarę i toon :) Eeeee tam, dla mnie się to gryzie :P Ale fajny modelik, Enigma też ma ciekawy zarys już... Pozdro! mam nadzieję że Enigma wyjdzie mi dużo lepiej, Mako ma masę niedociągnieć, zwłaszcza od strony technicznej samego modelu , Enigme rozrysowywuję tak żeby był technicznie "poprawna" [nie licząc samego silnika, na tym się nie znam za dobrze]. Enigma będzie w renderach realistyczna, bez toonów i innych cudów. Ale co wyjdzie to się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shido Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 rewelacyjna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi