Napisano 17 Sierpień 201113 l Oto pierwszy obrazek:) Dopiero zaczynam więc śmiało możecie mnie deptać. Dziękując za konstruktywne opinie i podpowiedzi przyjmę każdą dawkę negatywnych opinii na klatę, jestem gotów...start 1. Jakieś 45 minut malowania:) Edytowane 7 Październik 201113 l przez azinsky
Napisano 17 Sierpień 201113 l Autor To praca ma już kilka lat, właśnie sobie o niej przypomniałem więc wrzucam:) Około 60 minut.
Napisano 18 Sierpień 201113 l Bruce i kanion sa fajne, czuc w nich interpretacje. Te dwa poprzednie niestety az mnie odpychaja swoja kiczowatoscia, pamietaj by nigdy nie kopiowac tak fotografii, w dodatku slabych fotografii. No i jestem pewien ze pobierales tam kolor prosto ze zdjecia, to tez nigdzie nie prowadzi. Trzymaj sie tego, co robisz teraz ( mam nadzieje, ze nie jest to, co opisalem wyzej! ) a bedzie dobrze, masz mocna onbserwacje, bo forma i proporcje sie trzymaja, pokaz wasc jeszcze jakies rysunki olowkiem/weglem.
Napisano 18 Sierpień 201113 l Autor Ice dzięki za komentarz, przesyłam prackę robioną ołówkiem jakieś 4 lata temu. Format 100/70 papier fakturowany. Autoportret:) Nie mam obecnie większej rozdziałki(przeprowadzka) Przy okazji sfotografuję:)
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Hej! Trochę mnie odepchnęła miniaturka teczki (a co za tym idzie, Twój avatar ;o), ale i tak zajrzałem i jestem mile zaskoczony. ;) Pomijając te dwie, jak już ICE wspomniał, kiczowate panie, reszta naprawdę dobra (eh, no może też te góry nienajlepsze). Ostatnia twarz też bardzo fajna, wrzucaj więcej. ;)
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Autor Cześć groch, dzięki za dobre słowo. Staram się wygospodarować trochę więcej czasu na malowanie.Jak widzisz wiekszość pracek to mega speedy. Będę cisnął ile się da i z pewnością niebawem coś wrzucę. A tak na zachętę i w ramach ciekawostki maly mural(twarz 4,5m wys.)
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Mural świetny. ;p W tle za bardzo nie wiadomo, co się dzieje, pewnie taki był zamysł, albo wyszło to spontanicznie, ale twarz naprawdę super.
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Autor Robimy to jako ekipa od Mr.Goodwalls`a:) Tło to kompozycja stworzona na podstawie obrazów żony Macieja Kozłowskiego, Agnieszki Kowalczyk.Malowaliśmy to około 3 dni.
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Autor Staram się rozrysować dlatego wrzucam takie speedy, ten jest dzisiejszy. Około 20 minut temat skała.
Napisano 28 Wrzesień 201113 l Autor Nauczyłem się zmieniać ikonki:):):) teraz to będziecie pewnie walić drzwiami i oknami:):P
Napisano 4 Październik 201113 l Autor Kolejna twarz, w przerwie między przerwą od przerwy. Maluję,maluję a zza pleców -no chodź już na ten spacer!!! Jakby 40 minut nie można było poczekać:P
Napisano 4 Październik 201113 l A może coś z natury ? coś zupełnie z wyobraźni ? Ciężko coś powiedzieć na temat tak dosłownych interpretacji zdjęć...
Napisano 4 Październik 201113 l Autor Potraktuj to jako rozgrzewkę, muszę nabrać pewności siebie i się trochę rozrysować.:) Od czegoś muszę zacząć:)Dzięki za komentarz.
Napisano 5 Październik 201113 l Autor Zgadujcie kto to?:)Dzisiaj na sportowo, trochę ruchu musi być. Pracki do 7 minut. Malowane "round point stiffem"
Napisano 5 Październik 201113 l zaznaczam że o aktorach mam pojęcie mgliste, ale może są to: Cage, Hanks, Pacino, Freeman (?), Depp albo Baldwin ?
Napisano 5 Październik 201113 l Pierwszy Cage, na drugim pieprzyk podpowiada Atkinson'a, Pacino, oj tu nie wiem, Depp. Ogólnie nie do końca czytelne pod względem rozpoznawalności, ale jako ćwiczenie do rozmalowania się może się sprawdzić.
Napisano 5 Październik 201113 l Autor Podpowiem, że IV to Polak:) Strzelajcie:) Rothbart, spróbuj sobie tak na szybciocha pomalować tym pędzlem, jestem bardzo ciekawy jak Ci pójdzie. Tempo masz dobre w swoich prackach więc i tu sobie poradzisz, dajesz!:) Edytowane 5 Październik 201113 l przez azinsky
Napisano 5 Październik 201113 l Autor Razem byście wygrali:) ale pojedyńczo nikt nie udzielił w 100% prawidłowej odpowiedzi. @Rothbart- tak jest w standardowym secie numer uwaga ......7:) Wiecie co, jestem w stanie przymknąć oko i ogłosić wszem i wobec. THE WINNER IS RICE:) Edytowane 5 Październik 201113 l przez azinsky
Napisano 5 Październik 201113 l Linda... o mamo. Ja tam widziałem faceta z siwymi wąsami i w okularach.
Napisano 5 Październik 201113 l Cage, Fasola, nie wiem, Mao-tse tłuk, ostatni... skąd wziąłeś moje zdjęcie? Fajna zabawa. Będzie druga część? =]
Napisano 5 Październik 201113 l Ty se chopie nie rób jajec, tylko rysuj tak, cobyśmy od razu wiedzieli kto jest kto ;)
Napisano 6 Październik 201113 l Autor *chudek-Pokój Bracie:) 3...2..1.. zaczynamy kolejny konkurs. Tym razem nagroda jest w rekach faworyta i tylko od niego zależy czy pozwoli sobie odebrać tytuł. Koszulka jeszcze nienoszona, więc jest o co walczyć. Kurtyna zostaje podniesiona...:)Tym razem kobiety. Edytowane 6 Październik 201113 l przez azinsky
Napisano 7 Październik 201113 l Autor Wrzucam kolejny mural robiony ostatnio w Zielonej Górze przez Mr.Goodwallsa. Siedziba sióstr zakonnych z oknem życia:)
Napisano 7 Październik 201113 l Mural wspaniały. :) Tak jak przedostatnia kobieta. :P Reszta z nich to chyba Niemki.
Napisano 7 Październik 201113 l AHA! to ty jesteś autorem tych wszystkich speedpaitingów na youtube! :P gratuluję takiego wyczucia, które pozwala kończyć w rekordowo krótkim czasie. ( no przynajmniej dla mnie) fajna jest ta stara zrobiona na przerwie! pozdro
Napisano 7 Październik 201113 l Autor "gratuluję takiego wyczucia, które pozwala kończyć w rekordowo krótkim czasie"-haha :)
Napisano 7 Październik 201113 l ile to tam pisałeś ? :D Do 7 minut ? To teraz rozumiem co kryje się pod enigmatycznym pojęciem "round point stiff"...
Napisano 7 Październik 201113 l Autor *dagomar :) *SBT77 zgadza się 7 minut max, tym pędzlem jest trochę ciężko, wygląda trochę jak grafika wektorowa nie? Czekam na wasze wypociny, ciekawy jestem czy tylko ja tak cienię:)hehe
Napisano 8 Październik 201113 l Jak wspomnieli wyżej mural zacny technicznie, chociaż nie w moim klimacie ilustracyjnym :) Dobrze, że wrzucasz bo nam dział 2d znowu zapadł w śpiączkę. A odnośnie challenge'a to był bym wredny i powiedział - jeden malun z natury przedmiotu z biurka :D Tego nigdy za wiele.