azinsky Napisano 17 Sierpień 2011 Napisano 17 Sierpień 2011 (edytowane) Oto pierwszy obrazek:) Dopiero zaczynam więc śmiało możecie mnie deptać. Dziękując za konstruktywne opinie i podpowiedzi przyjmę każdą dawkę negatywnych opinii na klatę, jestem gotów...start 1. Jakieś 45 minut malowania:) Edytowane 7 Październik 2011 przez azinsky
azinsky Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Napisano 17 Sierpień 2011 To praca ma już kilka lat, właśnie sobie o niej przypomniałem więc wrzucam:) Około 60 minut.
azinsky Napisano 17 Sierpień 2011 Autor Napisano 17 Sierpień 2011 A to jest jeszcze starsze niż poprzednie:) 90 minut
ICE Napisano 18 Sierpień 2011 Napisano 18 Sierpień 2011 Bruce i kanion sa fajne, czuc w nich interpretacje. Te dwa poprzednie niestety az mnie odpychaja swoja kiczowatoscia, pamietaj by nigdy nie kopiowac tak fotografii, w dodatku slabych fotografii. No i jestem pewien ze pobierales tam kolor prosto ze zdjecia, to tez nigdzie nie prowadzi. Trzymaj sie tego, co robisz teraz ( mam nadzieje, ze nie jest to, co opisalem wyzej! ) a bedzie dobrze, masz mocna onbserwacje, bo forma i proporcje sie trzymaja, pokaz wasc jeszcze jakies rysunki olowkiem/weglem.
azinsky Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Napisano 18 Sierpień 2011 Ice dzięki za komentarz, przesyłam prackę robioną ołówkiem jakieś 4 lata temu. Format 100/70 papier fakturowany. Autoportret:) Nie mam obecnie większej rozdziałki(przeprowadzka) Przy okazji sfotografuję:)
azinsky Napisano 18 Sierpień 2011 Autor Napisano 18 Sierpień 2011 Cześć, to naskrobałem w międzyczasie.Prawie jak Giewont:P
groch Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Hej! Trochę mnie odepchnęła miniaturka teczki (a co za tym idzie, Twój avatar ;o), ale i tak zajrzałem i jestem mile zaskoczony. ;) Pomijając te dwie, jak już ICE wspomniał, kiczowate panie, reszta naprawdę dobra (eh, no może też te góry nienajlepsze). Ostatnia twarz też bardzo fajna, wrzucaj więcej. ;)
azinsky Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Napisano 21 Wrzesień 2011 Cześć groch, dzięki za dobre słowo. Staram się wygospodarować trochę więcej czasu na malowanie.Jak widzisz wiekszość pracek to mega speedy. Będę cisnął ile się da i z pewnością niebawem coś wrzucę. A tak na zachętę i w ramach ciekawostki maly mural(twarz 4,5m wys.)
groch Napisano 21 Wrzesień 2011 Napisano 21 Wrzesień 2011 Mural świetny. ;p W tle za bardzo nie wiadomo, co się dzieje, pewnie taki był zamysł, albo wyszło to spontanicznie, ale twarz naprawdę super.
azinsky Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Napisano 21 Wrzesień 2011 Robimy to jako ekipa od Mr.Goodwalls`a:) Tło to kompozycja stworzona na podstawie obrazów żony Macieja Kozłowskiego, Agnieszki Kowalczyk.Malowaliśmy to około 3 dni.
azinsky Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Napisano 21 Wrzesień 2011 Staram się rozrysować dlatego wrzucam takie speedy, ten jest dzisiejszy. Około 20 minut temat skała.
azinsky Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Napisano 28 Wrzesień 2011 Nauczyłem się zmieniać ikonki:):):) teraz to będziecie pewnie walić drzwiami i oknami:):P
azinsky Napisano 4 Październik 2011 Autor Napisano 4 Październik 2011 Kolejna twarz, w przerwie między przerwą od przerwy. Maluję,maluję a zza pleców -no chodź już na ten spacer!!! Jakby 40 minut nie można było poczekać:P
SBT77 Napisano 4 Październik 2011 Napisano 4 Październik 2011 A może coś z natury ? coś zupełnie z wyobraźni ? Ciężko coś powiedzieć na temat tak dosłownych interpretacji zdjęć...
azinsky Napisano 4 Październik 2011 Autor Napisano 4 Październik 2011 Potraktuj to jako rozgrzewkę, muszę nabrać pewności siebie i się trochę rozrysować.:) Od czegoś muszę zacząć:)Dzięki za komentarz.
azinsky Napisano 5 Październik 2011 Autor Napisano 5 Październik 2011 Zgadujcie kto to?:)Dzisiaj na sportowo, trochę ruchu musi być. Pracki do 7 minut. Malowane "round point stiffem"
SBT77 Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 zaznaczam że o aktorach mam pojęcie mgliste, ale może są to: Cage, Hanks, Pacino, Freeman (?), Depp albo Baldwin ?
WojtekFus Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Pierwszy Cage, na drugim pieprzyk podpowiada Atkinson'a, Pacino, oj tu nie wiem, Depp. Ogólnie nie do końca czytelne pod względem rozpoznawalności, ale jako ćwiczenie do rozmalowania się może się sprawdzić.
azinsky Napisano 5 Październik 2011 Autor Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Podpowiem, że IV to Polak:) Strzelajcie:) Rothbart, spróbuj sobie tak na szybciocha pomalować tym pędzlem, jestem bardzo ciekawy jak Ci pójdzie. Tempo masz dobre w swoich prackach więc i tu sobie poradzisz, dajesz!:) Edytowane 5 Październik 2011 przez azinsky
WojtekFus Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 @rice We've got a winner! @azinsky Nie mam tego brush'a :
azinsky Napisano 5 Październik 2011 Autor Napisano 5 Październik 2011 (edytowane) Razem byście wygrali:) ale pojedyńczo nikt nie udzielił w 100% prawidłowej odpowiedzi. @Rothbart- tak jest w standardowym secie numer uwaga ......7:) Wiecie co, jestem w stanie przymknąć oko i ogłosić wszem i wobec. THE WINNER IS RICE:) Edytowane 5 Październik 2011 przez azinsky
SBT77 Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Linda... o mamo. Ja tam widziałem faceta z siwymi wąsami i w okularach.
emmilius Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Cage, Fasola, nie wiem, Mao-tse tłuk, ostatni... skąd wziąłeś moje zdjęcie? Fajna zabawa. Będzie druga część? =]
azinsky Napisano 5 Październik 2011 Autor Napisano 5 Październik 2011 Jasne, jutro część,druga:) Bądźcie gotowi:)
chudek Napisano 5 Październik 2011 Napisano 5 Październik 2011 Ty se chopie nie rób jajec, tylko rysuj tak, cobyśmy od razu wiedzieli kto jest kto ;)
azinsky Napisano 6 Październik 2011 Autor Napisano 6 Październik 2011 (edytowane) *chudek-Pokój Bracie:) 3...2..1.. zaczynamy kolejny konkurs. Tym razem nagroda jest w rekach faworyta i tylko od niego zależy czy pozwoli sobie odebrać tytuł. Koszulka jeszcze nienoszona, więc jest o co walczyć. Kurtyna zostaje podniesiona...:)Tym razem kobiety. Edytowane 6 Październik 2011 przez azinsky
azinsky Napisano 7 Październik 2011 Autor Napisano 7 Październik 2011 Wrzucam kolejny mural robiony ostatnio w Zielonej Górze przez Mr.Goodwallsa. Siedziba sióstr zakonnych z oknem życia:)
Dav Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 Mural wspaniały. :) Tak jak przedostatnia kobieta. :P Reszta z nich to chyba Niemki.
dagomar Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 AHA! to ty jesteś autorem tych wszystkich speedpaitingów na youtube! :P gratuluję takiego wyczucia, które pozwala kończyć w rekordowo krótkim czasie. ( no przynajmniej dla mnie) fajna jest ta stara zrobiona na przerwie! pozdro
azinsky Napisano 7 Październik 2011 Autor Napisano 7 Październik 2011 "gratuluję takiego wyczucia, które pozwala kończyć w rekordowo krótkim czasie"-haha :)
dagomar Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 aaaaa xD prace! prace kończyć ! hahahahahhaha niech to!
SBT77 Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 ile to tam pisałeś ? :D Do 7 minut ? To teraz rozumiem co kryje się pod enigmatycznym pojęciem "round point stiff"...
azinsky Napisano 7 Październik 2011 Autor Napisano 7 Październik 2011 *dagomar :) *SBT77 zgadza się 7 minut max, tym pędzlem jest trochę ciężko, wygląda trochę jak grafika wektorowa nie? Czekam na wasze wypociny, ciekawy jestem czy tylko ja tak cienię:)hehe
WojtekFus Napisano 8 Październik 2011 Napisano 8 Październik 2011 Jak wspomnieli wyżej mural zacny technicznie, chociaż nie w moim klimacie ilustracyjnym :) Dobrze, że wrzucasz bo nam dział 2d znowu zapadł w śpiączkę. A odnośnie challenge'a to był bym wredny i powiedział - jeden malun z natury przedmiotu z biurka :D Tego nigdy za wiele.
Rekomendowane odpowiedzi