Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, to moja 2 praca związana z zielenią i domkami :) Dziekuje wszystkim za pomoc i porady, znowu dowiedzialem sie wielu ciekawych rzeczy:) W 2 ujeciach uzylem dofa w kamerze, bo ciezko bylo by rozmyc to w szopie, a efekt rozmycia przypadl mi do gustu:)

78116057.jpg

33963486.jpg

24485557.jpg

i jeszcze troche wieksze rozdzialki jak ktos by chcial sie blizej przypatrzec:

http://img696.imageshack.us/img696/9234/95283899.jpg

http://img829.imageshack.us/img829/8206/22654152.jpg

http://img822.imageshack.us/img822/2275/36505156.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

podoba mi się taki klimat, na pierwszym mam tylko wrażenie, że drzewo jest przeskalowane, ma formę i grubość starego drzewa, a wysokość gdzieś 4m

no i może pod antresolą dodałbym jakieś stalowe belki nośne

ogólnie świetnie to wygląda, jak robiłeś kamienie na pierwszym?

Napisano

Bardzo ładnie. Fajny budynek :D Jak dla mnie mozna by troszke wiecej (nawet duzo wiecej) poszaleć z post pro. Mógłbyś uzyskać fajny klimacik. Teraz jest jakoś tak nijak:D Model budynku tez mógłbyś bardziej wydetalować. Jest za równiutki na krawedziach, mógłbyś tam dodać jakiś uszczerbków , było by bardziej realistycznie. Ogólnie przyjemne w odbiorze. Dla mnie 4 gwiazdki :D

pozdrawiam !

Napisano
  • Autor

@mati87 fakt drzewko jest przeskalowane ale na zdjeciach tez byly male drzewa z grobym pniem, i tak mneij wiecej to wygladalo. co do kamyczkow to jest zwykly disp troche mapka w szopie podrasowana.

@Karkosik no kurcze o uszczerbkach nie pomyslalem , next time :) A ja z mila checia zobacze jak bys poszalal z postpro, jak chcesz moge Ci podeslac czysty render. Wiem ze za malo podciagam rendery(nie widze ile mozna, bo tak mi sie juz pdooba:P) i zawsze ciekawi mnie jak inni to widza:)

Napisano

A ja myślę że jeszcze mógłbyś to podciągnąć w postpro. Jak się skończy mecz to spróbuję coś w shopie z tym pokombinować. Niemniej bardzo fajnie.

Napisano

Co ja Ci będę Maćku wiele pisał, wszystko wiesz z GG :] Ale żeby wiedziała też reszta - Maciek, rządzisz. Siadłeś nad wizkami nie dawno i chłoniesz jak gąbka. W tej pracy ekstra rozprasza sie światło, klimat deszczowego wieczora świetnie uchwycony!

ALE! Zieleń trawy jeszcze taka plastikowa kapke według mnie, mapowanie na budynku jeszcze nie jest ok, UNWRAP dobra rzecz ;)

Ciś dalej!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.