Skocz do zawartości

D'n'G - Daxer'n'Gordon Show

Gordon Versus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Robicie to w ramach jakiejś terapii po przedawkowaniu leków? Bo ze składu zdań odnosi się wrażenie, ze od kilku lat uczycie się w przyszpitalnej szkole w jednej grupie z 10latkami. Naprawdę tak ciężko się buduje pełne zdania w dzisiejszych czasach?

Rozumiem, ze promujecie się by zarabiać na reklamach. Mam nadzieje, ze nie wrócicie d nałogu.

co to znaczy byc hejtem ? byc nienawiscia ? wiem co to byc skejtem, jakos staram sie polaczyc to wszystko w calosc, wideo, posta tutaj na forum 3d, temat wakacji, ze sie koncza, nie daje sobie z tym rady wez koles powiedz cos na ten temat, bo ja naprawdę sie staram. Takie show sa na topie teraz ?

Ja sie dolacze do wątku w celach badawczo naukowych.

Rzucilem okiem na film i zauwazylem ze nie slinicie sie caly czas i nie macie wystawionych językow. Jednak z jakiegos powodu w poscie #7 kazde zdanie konczysz ":P". Ciezko nie zauwazyc ze ostatnio dosc sporo mlodszej internetowej ferainy to robi. I tu pojawia sie moje pytanie. Skoro emotki mają sluzyc do latwiejszego przekazu tego co sobie mysli autor i w jakim nastroju jest, to co przekazuje owo wystawienie języka? I czemu powoli zastepuje on kropke w niekorych przekazach.

Co do samego "show". Nie przezylem 10 min, ale z tego co widze to zupelnie nie rozumiem o co biega. Tego typu rozmowa jest jako taka fajna jak prowadzisz ją z kumplami przy piwie/coli/herbacie, dosc daleko do materialu na show.

pozdrawiam

Te show robimy razem z kolegą i nie dla komercji po prostu lubimy, i teraz właśnie bo nie wiecie, zmieniamy styl by to było już jako takie nieco prawdziwsze show, zmieniamy styl, wygląd, robimy "studio". Daxer'n'Gordon Show jest tylko programem w wytwórni D'n'G.

Myślałem że tu na forum będą bardziej wyluzowani ludzie, niżeli tylko krytycy. Jakoś na innych forach akceptują, nieco krytykują, ale nie zniechęcają, tylko bardziej zagrzewają do prowadzenia takich rzeczy.

Nie wiem czy to jest w modzie, ale z nudów można zrobić cokolwiek dla zabawy :)

Staramy się jak możemy, jak napisałem wcześniej wchodzimy z nowym stylem, myślę że będzie dobry, oczywiście mogę zareklamować przy okazji te forum czy stronkę(pewnie i tak wszyscy o niej wiedzą). Mam nadzieję, że przyszłe odcinki się wam spodobają i nadchodzące MSW ^^

Zacznijcie najpierw od przezywania ciekawych przygod w zyciu zeby potem bylo o czym mowic. Teraz to takie gadanie godne graczy na konsolach, ktorzy snuja sie od swojego pokoju do szkolnej lawki, a potem do pubu i tak dzien w dzien. Nie negujcie tak hejterow, bo w ten sposob moga minac lata zanim dostaniecie prawdziwy bodziec do zmian.