Lukx Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 (edytowane) Po 3 latach produkcji pozwolcie ze przedstawie nowele przy ktorej pracowalem z Dario Picciau, specjalnie opracowana na IPada. Bylem odpowiedzialny za otoczenie 3D (modele, tekstury, materialy, oswietlenie) wnetrza i zewnetrza. Sceny byly wyrenderowane w VRay'u i pozniej wystylizowane przez Dario na bardziej malarski styl. Za jakis czas opublikuje "making of" z czytsymi renderami z VRay'a. Tak wiec jesli macie IPada zapraszam do kupienia noveli ! http://publishing.whitemouse.eu/helgadeen/trailer2.html http://publishing.whitemouse.eu/helgadeen/ http://www.lukx.com Edytowane 9 Wrzesień 2011 przez Lukx
olaf Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 Bardzo fajnie wyszło. Ficzersy multimdialne tez niezle komponują się. Ale przerabianie holocaustu na formę multimedialną za trzy dolary sztuka uważam za niesmaczne. Kliknij by ożywić pioruny nad obozem koncentracyjnym. Epicko.
Lukx Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 Bardzo fajnie wyszło. Ficzersy multimdialne tez niezle komponują się. Ale przerabianie holocaustu na formę multimedialną za trzy dolary sztuka uważam za niesmaczne. Kliknij by ożywić pioruny nad obozem koncentracyjnym. Epicko. w sensie lepiej przerobic holocaust na forme filmowa jak to zrobil miedzy innym spielberg za grube miliony? wtedy jest ok?
olaf Napisano 9 Wrzesień 2011 Napisano 9 Wrzesień 2011 milion Ci wszystko wybaczy :) Wiesz coś więcej o technice stylizowania? Bardzo mi się podoba.
Lukx Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 na razie nie moge nic wiecej napisac ale powoli powstaje "making of" wiec trzeba jeszcze chwilke poczekac.
Lukx Napisano 9 Wrzesień 2011 Autor Napisano 9 Wrzesień 2011 (edytowane) Kilka czystych renderow bez postprodukcji: Moga byc troche ciemne no ale takie oswietlenie sobie rezyser zyczyl. Edytowane 13 Wrzesień 2011 przez Lukx
le_chu Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 takie produkty motywuja mnie do kupna iPada
xrs Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 świetna praca i piękna stylizacja! uwielbia takie klimaty.. z niecierpliwością czekam na making of!
chudek Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 Podoba mi się, tylko według mnie, ilustracje zostały zniszczone efektem podświetlenia (żółte świecenie). O wiele lepiej prezentują się nie podświetlone. Nie można było tych nieaktywnych po prostu przyciemnić? Tak poza programem, słowo "awesome" na początku trochę nie pasuje do nowelki o holokauście. :)
Nezumi Napisano 13 Wrzesień 2011 Napisano 13 Wrzesień 2011 ...no ale takie oswietlenie sobie rezyser rzyczyl Na milosc boska, noooo... Prace z postpro bardzo mi odpowiadaja. Szkoda ze to tylko na to i-badziewko.
Lukx Napisano 17 Wrzesień 2011 Autor Napisano 17 Wrzesień 2011 Wersja na Androida bedzie gotowa przed koncem stycznia 2012
Rekomendowane odpowiedzi