Albert Napisano 11 Wrzesień 2011 Share Napisano 11 Wrzesień 2011 (edytowane) Witam Chciałem podzielić się z wami na forum moimi pracami, których jest sporo w mojej dotychczasowej kolekcji. Na początek przedstawiam prace wykonane w ołówku, których założeniem było odzwierciedlenie realizmu tych postaci. Oceńcie sami, czy wam się podobają. Sukcesywnie zamierzam prezentować prace wykonane w różnych technikach , oczywiście jeśli spotkają się z waszym zainteresowaniem. Chętnych zapraszam do odwiedzenia mojej strony. http://langskip.pl pozdrawiam wszystkich http://www.langskip.pl Edytowane 29 Czerwiec 2014 przez Albert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 hmm well co tam ja będę pisał- ołówki gruuube-dobre-pierwsza postać KLASA!czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 6 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Dziękuję za pozytywny komentarz. Wrzucam jeszcze kilka prac. Ołówek, format 297 x 210 mm Ołówek, format 297 x 210 mm Ołówek, format 297 x 210 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 6 Czerwiec 2013 Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Szkoda że z fot a nie z wyobraźni. Ale warsztat faktycznie gruby;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 6 Czerwiec 2013 Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Ładne, naprawdę ładne prace. Tak jak wielkim fanem rysunku nie jestem, tak twoje prace bardzo mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 26 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2013 (edytowane) Dzięki za komentarze. Tym razem wrzucam coś innego. Bez zdjęć. :-) Zapraszam do obejrzenia moich prac. rafalbuczkowski.carbonmade.com www.be.net/digitalpaint Edytowane 27 Czerwiec 2013 przez Albert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 29 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2014 (edytowane) Dawno tutaj nie zaglądałem. Pora odświeżyć nieco teczkę. Jeśli spodobały się wam prace zapraszam na moją stronkę. www.langskip.pl Edytowane 29 Czerwiec 2014 przez Albert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2014 I jeszcze portrecik. Więcej na www.langskip.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi