Gość calcom x Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 (edytowane) Witam Robot którego już dawno zrobiłem jednak do tej pory nie miałem czasu żeby go skończyć. Jeżeli ktoś chce oddam pliki w 3ds za darmo do dowolnego wykorzystania. W pliku znajduje się konstrukcja robota razem z warstwami. Edytowane 16 Wrzesień 2011 przez calcom x
Vega Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulamin działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
Sebazx6r Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 Masz fantazje :). Fajny model duzo detalu :).
mafida Napisano 15 Wrzesień 2011 Napisano 15 Wrzesień 2011 To wdług twojego konceptu?Podoba mi sie,oryginalny design:)
Gość calcom x Napisano 16 Wrzesień 2011 Napisano 16 Wrzesień 2011 Projekt jest samodzielny. Niestety nie mam sprzętu ani czasu żeby coś z nim zrobić. Po prostu czyściłem kompa i natknąłem się na pamiątkę z okresu kiedy miałem sporo wolnego czasu. Może ktoś inny coś fajnego z nim zrobi. Prześlę pliki na maila lub w podobny sposób. Plik ma 60MB.
Rekomendowane odpowiedzi