kellyq Napisano 28 Wrzesień 2012 Napisano 28 Wrzesień 2012 A ja się pytam dlaczego ten topic nie ma pięciu gwiazdek???? ;)
natas Napisano 28 Wrzesień 2012 Napisano 28 Wrzesień 2012 A ja się pytam dlaczego ten topic nie ma pięciu gwiazdek???? ;) może dla tego ,że wszyscy finisha czekają
bober89 Napisano 28 Wrzesień 2012 Autor Napisano 28 Wrzesień 2012 niestety jeśli chciałbym wykonać kompletne i dokładne wnętrze to koniec nie nastąpi za szybko;p Sytuacji nie poprawia też największa bolączka czyli brak wyczerpującej dokumentacji :( (nie wspomnę o czasie) pozdrawiam :)
bober89 Napisano 5 Marzec 2013 Autor Napisano 5 Marzec 2013 Wątek nadal żyje :) Znalazłem trochę wolnego czasu (kryzys w budownictwie ;p): prawie skończony blok silnika, następnie przyjdzie pora na koło zamachowe, rozruszniki, prądnice i chłodnice oleju.
maciek.m Napisano 5 Marzec 2013 Napisano 5 Marzec 2013 o kurcze gdzies przegapilem poprzednie posty z bebechami silnika, suuper to wyglada, i bardzo podoba mi sie material na tlokach silnika zarowno tego czarnego chropowatego jak i tego polyskliwego. Widze z ciebie jeszcze wiekszy zwyrol niz ja, bo robisz to czego nie bedzie widac czyli wnetrze silnika...... FAAAJNIE :D
bober89 Napisano 6 Marzec 2013 Autor Napisano 6 Marzec 2013 mam wizję renderingów silnika z odsłoniętą pokrywą, więc może gdzieś pokaże się to czego normalnie nie widać;p pozdr
bober89 Napisano 16 Marzec 2013 Autor Napisano 16 Marzec 2013 Cały czas do przodu: Co do bebechów to faktycznie przyznaję troche mnie poniosło :D Muszę popracować jeszcze nad materiałami, i zabrać się za pokrywy zaworów i gaźniki maciek.m co do materiału na korbowodach to tylko bump z mapą speckle :) Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi