Sroka8888 Napisano 23 Wrzesień 2011 Napisano 23 Wrzesień 2011 Witam Prezentuje moją ostatnią pracę wykonaną w celu doskonalenia swoich umiejętności. Soft: 3ds max, Vray, Looks, Photoshop. Dzięki za wszelkie komentarze. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NV Napisano 24 Wrzesień 2011 Napisano 24 Wrzesień 2011 Bardzo dobre, jedynie ten 'porost' na drzewie do mnie nie przemawia, nie wiem czy to ma naśladować mech czy co, ale trochę odstaje od reszty.
Sroka8888 Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Napisano 25 Wrzesień 2011 NV: Dzięki , Trochę nie wyszedł ale chciałem żeby ten mech był bardziej jako obiekt niż tekstura był robiony pod koniec sceny trochę na szybko i tak wyszło.
Tores Napisano 25 Wrzesień 2011 Napisano 25 Wrzesień 2011 Dość ładnie wyszło. Postprodukcja tu dużo dodała. Jest kilka rzeczy na minus jak dziwny kamień, woda na drugim czy sam mech. Przydałby się gdzie niegdzie menisk bo skala na to pozwala i efekt byłby wtedy jeszcze lepszy.
peter_f Napisano 27 Wrzesień 2011 Napisano 27 Wrzesień 2011 Piękne enviro! Bardzo fajny detal. Roślinki dłubałeś?
Sroka8888 Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Napisano 27 Wrzesień 2011 Tores: Dzięki za cenne rady na przyszłość będę o nich pamiętał. mk2: Vray physical camera :-). adamakis: Właśnie takie było moje założenie . peter_f: Dziękuje, Roślinki w większości robione ręcznie na podstawie zdjęć tylko parę drzewek i kwiatki (niebieskie i białe) nie moje.
Rekomendowane odpowiedzi