chveti Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Ja myślę że przydał by się taki dział , jest on na 3d total np. teraz aktualnym tematem jest pułapka na myszy , jest na to cały tydzień a na modeling 45 min , a czy ktos oszuka to jego sprawa......Na pewno więcej osób weźmie udział w takiej zabawie (coś jak kiwaczki) i to mogłaby być fajna rozrywka zajrzyjcie na 3d total , speed modeling challange , warto!
rowr Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Chveti a ty co telekineze cwiczysz wlasnie taki sam temat mialem pyknac ,swietny pomysl :D Jeden temat prac na tydzien? [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > rowr]
Bzyku Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 no a co jest w dziale modeling ?? chyba to juz tu bylo, a nawet jest. Ale zaraz jeszcze moze speed WIP ;)....
rowr Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Ale chodzi bardziej o cos takiego http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?s=dcf65b22cf4f270c1822070e12afebf6&threadid=19640 w jednym topicu kazdy wystawia swoja pracke na ten sam temat (szczoteczki do zebow ,polapki na myszy )co tydzien jest inny temat prac .Rozerwac sie mozna [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > rowr]
chveti Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 rowr - jestem jasnowidz , a poza tym masz rację przecież to jest bardziej ciekawe niż jakieś tam sceny , wytęża się wyobraźnie i się modeluje ;)
ikim Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Tak jak bzyku napisał - temat speed modelingu juz sie przewinął przez to forum, umarło to to śmiercią naturalną:P http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=78 Nic na przeszkodzie nie stoi zebys zalozył nowy wątek jak masz jakiś ciekawy pomysł, ale cos tak czuję ze tłumów to nie przyciągnie:)
chveti Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 Może nie ale kiwaczki wypaliły , a przejrzyj ten wątek http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?s=10ebe8a84d5e5066c73aa883dd321d45&threadid=19908 zobacz każdy wymyśla sobie orginalny śmieszny pomysł a chcętnych tochę jest , więc moża tak kto jest za a kto przeciw?
Bzyku Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 no chveti niema to jak kiwaczki poco robic cos skompikowanego wiec moze kiwaczki II. A dzial dodatkowy a tym bardziej taki ktory sie wczesniej czy pozniej znudzi choc tak juz bylo wiec po co to. mozesz w wipie czy w modeling zalozyc cos takiego...
chveti Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 Kiwaczką się pomysł wypalił i nikt już nie umiał niczego wymyślić , no to chyba na wipie zrobię takie coś.... co tydzień nowy pomysł.. ale jeszce zaobaczymy kto jest za a kto przeciw :)
kru Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 chveti : zamiast tracic energie na glupie dyskusje podaj temat, zainteresuj ludzi, za tydzien wymysl kolejny itd. tym sposobem szybciej stworzysz odrebny dzial.
kozioo Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 było i umarło smiercią naturalną:] ale nie szkodzi sprobować jeszcze raz :)
dr Ug Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Zapomniales zalozyc sonde, poprosic adka o wyslanie u2u i agitowac na shoucie.
Marcin Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 jak zwykle podnosisz kazdego na duchu DruG - ja jestem za...
Sandra Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Great pomysl jestem za tym! Bedzie fajnie jak w kivaczkach! A nawet smieszniej! :D :D :D :D
kx Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 nom, ja tez jestem za bo robic cos wiekszego nigdy mi sie nie chce :P
kozioo Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Niczego nie obiecuje, ale jak bedzie fajny temat i będe miał troche czasu to przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby odpalic maxa i sie zabawić. Zresztą to pewnie nie tylko mnie dotyczy:]
chveti Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 Mam pomysł na temat \"Zabawna , niestandartowa zapalniczka\" co wy na to moze to byc wymyslona przez was zapalniczka bylejakich nawet cartoonowych kształtów najlepiej z opisem działanie , liczyła by się pomysłowość i humor ;)
chveti Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Napisano 5 Lipiec 2004 http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=12358&page=1#pid158146
Im@ginner Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Jestem zdecydowanie za, dla mnie to jedyna metoda aby w ogóle ukończyć projekt :) Nie mogę sie doczekać następnego tematu ;)
Rekomendowane odpowiedzi