Napisano 5 Lipiec 200420 l Ja myślę że przydał by się taki dział , jest on na 3d total np. teraz aktualnym tematem jest pułapka na myszy , jest na to cały tydzień a na modeling 45 min , a czy ktos oszuka to jego sprawa......Na pewno więcej osób weźmie udział w takiej zabawie (coś jak kiwaczki) i to mogłaby być fajna rozrywka zajrzyjcie na 3d total , speed modeling challange , warto!
Napisano 5 Lipiec 200420 l Chveti a ty co telekineze cwiczysz wlasnie taki sam temat mialem pyknac ,swietny pomysl :D Jeden temat prac na tydzien? [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > rowr]
Napisano 5 Lipiec 200420 l no a co jest w dziale modeling ?? chyba to juz tu bylo, a nawet jest. Ale zaraz jeszcze moze speed WIP ;)....
Napisano 5 Lipiec 200420 l Ale chodzi bardziej o cos takiego http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?s=dcf65b22cf4f270c1822070e12afebf6&threadid=19640 w jednym topicu kazdy wystawia swoja pracke na ten sam temat (szczoteczki do zebow ,polapki na myszy )co tydzien jest inny temat prac .Rozerwac sie mozna [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > rowr]
Napisano 5 Lipiec 200420 l Autor rowr - jestem jasnowidz , a poza tym masz rację przecież to jest bardziej ciekawe niż jakieś tam sceny , wytęża się wyobraźnie i się modeluje ;)
Napisano 5 Lipiec 200420 l Tak jak bzyku napisał - temat speed modelingu juz sie przewinął przez to forum, umarło to to śmiercią naturalną:P http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=78 Nic na przeszkodzie nie stoi zebys zalozył nowy wątek jak masz jakiś ciekawy pomysł, ale cos tak czuję ze tłumów to nie przyciągnie:)
Napisano 5 Lipiec 200420 l Autor Może nie ale kiwaczki wypaliły , a przejrzyj ten wątek http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?s=10ebe8a84d5e5066c73aa883dd321d45&threadid=19908 zobacz każdy wymyśla sobie orginalny śmieszny pomysł a chcętnych tochę jest , więc moża tak kto jest za a kto przeciw?
Napisano 5 Lipiec 200420 l no chveti niema to jak kiwaczki poco robic cos skompikowanego wiec moze kiwaczki II. A dzial dodatkowy a tym bardziej taki ktory sie wczesniej czy pozniej znudzi choc tak juz bylo wiec po co to. mozesz w wipie czy w modeling zalozyc cos takiego...
Napisano 5 Lipiec 200420 l Autor Kiwaczką się pomysł wypalił i nikt już nie umiał niczego wymyślić , no to chyba na wipie zrobię takie coś.... co tydzień nowy pomysł.. ale jeszce zaobaczymy kto jest za a kto przeciw :)
Napisano 5 Lipiec 200420 l chveti : zamiast tracic energie na glupie dyskusje podaj temat, zainteresuj ludzi, za tydzien wymysl kolejny itd. tym sposobem szybciej stworzysz odrebny dzial.
Napisano 5 Lipiec 200420 l było i umarło smiercią naturalną:] ale nie szkodzi sprobować jeszcze raz :)
Napisano 5 Lipiec 200420 l Zapomniales zalozyc sonde, poprosic adka o wyslanie u2u i agitowac na shoucie.
Napisano 5 Lipiec 200420 l Great pomysl jestem za tym! Bedzie fajnie jak w kivaczkach! A nawet smieszniej! :D :D :D :D
Napisano 5 Lipiec 200420 l Niczego nie obiecuje, ale jak bedzie fajny temat i będe miał troche czasu to przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby odpalic maxa i sie zabawić. Zresztą to pewnie nie tylko mnie dotyczy:]
Napisano 5 Lipiec 200420 l Autor Mam pomysł na temat \"Zabawna , niestandartowa zapalniczka\" co wy na to moze to byc wymyslona przez was zapalniczka bylejakich nawet cartoonowych kształtów najlepiej z opisem działanie , liczyła by się pomysłowość i humor ;)
Napisano 6 Lipiec 200420 l Jestem zdecydowanie za, dla mnie to jedyna metoda aby w ogóle ukończyć projekt :) Nie mogę sie doczekać następnego tematu ;)