Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja myślę że przydał by się taki dział , jest on na 3d total np. teraz aktualnym tematem jest pułapka na myszy , jest na to cały tydzień a na modeling 45 min , a czy ktos oszuka to jego sprawa......Na pewno więcej osób weźmie udział w takiej zabawie (coś jak kiwaczki) i to mogłaby być fajna rozrywka

zajrzyjcie na 3d total , speed modeling challange , warto!

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Chveti a ty co telekineze cwiczysz wlasnie taki sam temat mialem pyknac ,swietny pomysl :D

Jeden temat prac na tydzien?

[Wyedytowany dnia 5-7-2004 > rowr]

Napisano

rowr - jestem jasnowidz , a poza tym masz rację przecież to jest bardziej ciekawe niż jakieś tam sceny , wytęża się wyobraźnie i się modeluje ;)

Napisano

no chveti niema to jak kiwaczki poco robic cos skompikowanego wiec moze kiwaczki II. A dzial dodatkowy a tym bardziej taki ktory sie wczesniej czy pozniej znudzi choc tak juz bylo wiec po co to. mozesz w wipie czy w modeling zalozyc cos takiego...

Napisano

Kiwaczką się pomysł wypalił i nikt już nie umiał niczego wymyślić , no to chyba na wipie zrobię takie coś.... co tydzień nowy pomysł.. ale jeszce zaobaczymy kto jest za a kto przeciw :)

Napisano

chveti : zamiast tracic energie na glupie dyskusje podaj temat, zainteresuj ludzi, za tydzien wymysl kolejny itd. tym sposobem szybciej stworzysz odrebny dzial.

Napisano

Niczego nie obiecuje, ale jak bedzie fajny temat i będe miał troche czasu to przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby odpalic maxa i sie zabawić. Zresztą to pewnie nie tylko mnie dotyczy:]

Napisano

Mam pomysł na temat \"Zabawna , niestandartowa zapalniczka\" co wy na to

moze to byc wymyslona przez was zapalniczka bylejakich nawet cartoonowych kształtów najlepiej z opisem działanie , liczyła by się pomysłowość i humor ;)