Pablo Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Witam, Po zmianie kompa przyszedl czas na rendery :) Oto moje wypociny Renderer: Scanline Render Time: kazdy ok 3min. Prosze o komentarze. pozdr [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > Pablo]
Marcin Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 widzialem juz na evermotion go dosyc dawno....model super...troche drazni jedynie to kanciate obramowanie okien
kx Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 brak antialiasingu, sterylne zdeczka i ta wspaniala bialo czerwona linia :P ale model jest ok
Beatou Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 W sumie to nie ma co dużo komentować.. Model wypas no a wszystkie zonki jak wyżej.. ramka i może jeszcze srebrne opony... Beatou
Pablo Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Napisano 6 Lipiec 2004 Thx za komenty, co do AA az tak nie rzuca sie w oczy, sterylne hmm takie mialo byc nie darzylem do tego co Batou. pozdr
Damian Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 mi sie podoba, fajnie wygląda i juz. bledy juz Ci powytykano, zmien temat na \"pojazd 3d\" ;)
Gotham Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Pewnie to wynika z mojej niewiedzy ale te rendery wyglądają karykaturalnie... Nie czuć ani klimatu, ani dynamiki, ani realizmu... Mi się nie podoba.
Marcin Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 pierwszy render prezentujacy jest ladny....przynajmniej dla mnie ale kolejne sa jak z jakiejs animki intra do gry... :/ jakos wydaje wrazenie ze jest to \"model\" w skali 1:20 taki troche zabawkowy... ale i tak mi sie podoba :D
blood_brother Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Co do zarzutow to sie zgodze z Marcinem, ze wyglada troche jak model w jakiejs tam skali, a nie prawdziwy samochod. Ps. Korzystales z jakich rzutow, czy z wyobrazni i zdjec?? Pozdro [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > blood_brother]
Nezz Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 mi sie kojazy z samochodem-zabawką i w takiej koncepcji bym to jeszcze przelknal. [Wyedytowany dnia 8-7-2004 > Nezz]
Pionier Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Dokladnie tak jak Nezz mowi, bardzo fajny resorak ;)
Pablo Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 To co proponujecie, aby urealnic ta \"zabawke\"? pozdr EDIT: co do regulaminu to ZAWSZE pisalem Vehicle :P to tez jest POJAZD [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Pablo]
Nezz Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 po pierwsze zrezygnowalbym z tego calego otoczenia. moglbys zrobic wciecia na maske i dzwi bardziej ostre a wyglaczic te kanciaste roki w obramowaniu okien ..mozna popracwac nad lakierem... nie wiem co jeszcze.. moze dodaj antene ? :P bez anteny to juz nie to samo .. ;> edit.. moze jeszcze wycieraczki ? [Wyedytowany dnia 9-7-2004 > Nezz]
Pablo Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Napisano 9 Lipiec 2004 Nezz- nie chodzi mi ododanie szczegolow itd. tylko raczej o ujecie kamery itd. aby nie bylo tego wrazenia ze to zabawka. pozdr
Pionier Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 Pablo, ale to wlasnie szczegoly dodaja realizmu imo...
Nezz Napisano 9 Lipiec 2004 Napisano 9 Lipiec 2004 oj.. mozesz obnizyc kamere ale nie wydaje mi sie zeby to znacznie pomoglo. materialy sa slabe dlatego to tak wyglada . nie podobaja mi sie kolory , to wszystko razi. zreszta dodanie detali to chyba nie taki problem skoro tyle czasu meczyles sie nad robieniem calej reszty - tego co widac i tego co nie .. no ale jak tam chcesz..
Saczek_XTRM Napisano 12 Lipiec 2004 Napisano 12 Lipiec 2004 nie podobaja mi sie refleksy i tlumiki reszta moze byc :)
Gość Sratzch Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Właśnie siedzimy w szkole (Marcin B i Sebastian Sz z dawnego ZSS :-) ) jak zobaczyliśmy autko to szczęki nam opadły. Pozdrowienia!!! Ps obejrzyj moje dwie prace:) nick: Sratzch.
Rekomendowane odpowiedzi