MOTHMAN Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 AurumLight Team goes Epic … and Naughty ! ;-] Witam Wiem ze od jakiegos czasu moja aktywnosc spadla do minimum... za co przepraszam, ale na usprawedliwienie dodam ze nie marnowalem czasu. Pracowalem nad kilkoma ciekawymi projektami ... ... a dzisiaj chcialem podzielic sie efektami sesji do mojej koncepcji pt “THE TRIAL” Wiecej zdjec ktore dopelniaja kalendarz mozecie zobaczyc tutaj [NSFW] [+18]: http://aurumlight.wordpress.com/2011/10/05/the-trial-by-aurumlight-studio/ A jezeli kogos to zainteresuje to dodalem takze pelne video Behind-The-Scenes ...nie ukrywalismy zadnych detali - od szkicu do koncowych zdjec: [The BTS Video ] Mam nadzieje ze zdjecia Was zainteresuja! Komentarze jak zwykle bardzo mile widziane! Pozdrawiam Moth .
pressenter Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 Świetne! Na prawdę dużo dobrego, szczególnie zdjęcie z paniami grającymi na instrumentach. Proste bryły tychże połączone z ciemnym, w zasadzie klasycznym wnętrzem... świetne. Jedynie troszkę ujęcie na sędzinę mi nie przypada do gustu; jak ze starych seriali z Kodżakiem. ;) Making-of też bardzo fajnie skomponowany. Sz.
sly Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 Dobra, teraz pytanie jak i kiedy zamówić kalendarz ["We are posting just part of the work here and the complete calendar will be available only in a very limited print."] ? P.S. *****
MOTHMAN Napisano 12 Październik 2011 Autor Napisano 12 Październik 2011 Dzieki dzieki Panowie! Uchhh... z tym zamawianiem to bedzie klopocik ;-] przynajmniej przez jakas chwile... Musze zgromadzic budzet i zbudowac solidna witryne aby dzialo sie to w miare automatycznie - ten sam klopot jest z pojedynczymi odbitkami... Ale postaram sie jakos tym zajac asap ;-] Dzieki wielkie!
olaf Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 o kurcze znacznie lepsze niż np. prace sprzed pół roku czy roku. Naprawde dobre.
MOTHMAN Napisano 12 Październik 2011 Autor Napisano 12 Październik 2011 Kurde ola-f Ty to wiesz jak poslodzic :-] No staram sie nie marnowac weekendow ;-]
ETA Napisano 12 Październik 2011 Napisano 12 Październik 2011 Panie ma moc!! filmik też fajny. Ale na początku jak zobaczyłem tą okładkę w temacie to przemkął mi przez głowę pomysł aby zamknąć okno i iść kawę zrobić :D "The Trial 2" z linka zdecydowanie ulubione :)
MOTHMAN Napisano 13 Październik 2011 Autor Napisano 13 Październik 2011 @ ETA, Dzieki, dzieki! No i ciesze sie ze BTS video tez sie podoba! ... taki moj pierwszy "ekshibicjonizm" na blogu... Pozdrawiam
torm Napisano 13 Październik 2011 Napisano 13 Październik 2011 chętnie bym wziął udział w takim procesie... ;)
MOTHMAN Napisano 14 Październik 2011 Autor Napisano 14 Październik 2011 :-] nie watpie! P.S. Biore sie pierwszy raz za SiFi ... no i postaram sie przeskoczyc "The Trial" - tym razem zbuduje caly set... mam nadzieje ze bede gotowy na Styczen! trzymajcie kciuki!
ETA Napisano 15 Październik 2011 Napisano 15 Październik 2011 Trzymamy trzymamy, btw. nie kusi Cie wielki format ??:>
MOTHMAN Napisano 15 Październik 2011 Autor Napisano 15 Październik 2011 ;-] ...bardziej niz wielki format kusza mnie "moving images" a tak na marginesie to The Trial robilem na Phase One P65+ sredni format, jak dla mnie to wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi