Napisano 12 Październik 201113 l AurumLight Team goes Epic … and Naughty ! ;-] Witam Wiem ze od jakiegos czasu moja aktywnosc spadla do minimum... za co przepraszam, ale na usprawedliwienie dodam ze nie marnowalem czasu. Pracowalem nad kilkoma ciekawymi projektami ... ... a dzisiaj chcialem podzielic sie efektami sesji do mojej koncepcji pt “THE TRIAL” Wiecej zdjec ktore dopelniaja kalendarz mozecie zobaczyc tutaj [NSFW] [+18]: http://aurumlight.wordpress.com/2011/10/05/the-trial-by-aurumlight-studio/ A jezeli kogos to zainteresuje to dodalem takze pelne video Behind-The-Scenes ...nie ukrywalismy zadnych detali - od szkicu do koncowych zdjec: [The BTS Video ] Mam nadzieje ze zdjecia Was zainteresuja! Komentarze jak zwykle bardzo mile widziane! Pozdrawiam Moth .
Napisano 12 Październik 201113 l Świetne! Na prawdę dużo dobrego, szczególnie zdjęcie z paniami grającymi na instrumentach. Proste bryły tychże połączone z ciemnym, w zasadzie klasycznym wnętrzem... świetne. Jedynie troszkę ujęcie na sędzinę mi nie przypada do gustu; jak ze starych seriali z Kodżakiem. ;) Making-of też bardzo fajnie skomponowany. Sz.
Napisano 12 Październik 201113 l Dobra, teraz pytanie jak i kiedy zamówić kalendarz ["We are posting just part of the work here and the complete calendar will be available only in a very limited print."] ? P.S. *****
Napisano 12 Październik 201113 l Autor Dzieki dzieki Panowie! Uchhh... z tym zamawianiem to bedzie klopocik ;-] przynajmniej przez jakas chwile... Musze zgromadzic budzet i zbudowac solidna witryne aby dzialo sie to w miare automatycznie - ten sam klopot jest z pojedynczymi odbitkami... Ale postaram sie jakos tym zajac asap ;-] Dzieki wielkie!
Napisano 12 Październik 201113 l o kurcze znacznie lepsze niż np. prace sprzed pół roku czy roku. Naprawde dobre.
Napisano 12 Październik 201113 l Autor Kurde ola-f Ty to wiesz jak poslodzic :-] No staram sie nie marnowac weekendow ;-]
Napisano 12 Październik 201113 l Panie ma moc!! filmik też fajny. Ale na początku jak zobaczyłem tą okładkę w temacie to przemkął mi przez głowę pomysł aby zamknąć okno i iść kawę zrobić :D "The Trial 2" z linka zdecydowanie ulubione :)
Napisano 13 Październik 201113 l Autor @ ETA, Dzieki, dzieki! No i ciesze sie ze BTS video tez sie podoba! ... taki moj pierwszy "ekshibicjonizm" na blogu... Pozdrawiam
Napisano 14 Październik 201113 l Autor :-] nie watpie! P.S. Biore sie pierwszy raz za SiFi ... no i postaram sie przeskoczyc "The Trial" - tym razem zbuduje caly set... mam nadzieje ze bede gotowy na Styczen! trzymajcie kciuki!
Napisano 15 Październik 201113 l Autor ;-] ...bardziej niz wielki format kusza mnie "moving images" a tak na marginesie to The Trial robilem na Phase One P65+ sredni format, jak dla mnie to wystarczy.