Vega Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 dziękować za plansze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Październik 2011 Autor Share Napisano 16 Październik 2011 Ja w tej edycji wezmę udział i zrobię uosobienie miłości :) Czylia zrobię Boga miłości (amor/cupid). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crya Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 A jak to działa? jak jest czas liczony? Mówie start, działam mówie stop po 4 h i wysyłam? :) Sorki ale to moj pierwszy raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Nie, raczej ci zaufamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 20 Październik 2011 Autor Share Napisano 20 Październik 2011 Robisz prace przez 4h. Nie musisz robić przez 4h od razu. Możesz 2h dzisiaj i 2h jutro byle zmieścić sie w terminie. Także nie musisz robić 4h :D jak chcesz to rób 3h. Na forum wrzucasz screeny Twojego modelu. Regulamin masz w temacie wyżej (przyklejony w subforum speedsculpting w forum WIP. Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Październik 2011 Autor Share Napisano 30 Październik 2011 Brak chętnych?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 Można by się w sumie zmusić do wzięcia udziału;) Na rozruszanie. Co? Vega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Październik 2011 Autor Share Napisano 30 Październik 2011 (edytowane) Ok. To przedluzamy do środy (2.11.11) do godz. 20:00. Wysłano z telefonu. Edytowane 1 Listopad 2011 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakan Napisano 30 Październik 2011 Share Napisano 30 Październik 2011 To ja tu się spieszę żeby zdążyć! :D No nic. Niżej mój debiut w speed sculptingu. Na moje usprawiedliwienie powiem, że jestem totalnym początkującym w rzeźbieniu, to w sumie pierwsza taka praca ^^ Więcej nie zdążyłem nacudować, bo mnie te 4h zastały. "Zemsta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Listopad 2011 Autor Share Napisano 2 Listopad 2011 Lucek Twoją pracę gdzieś wcięło czy jak? :D Takie coś ode mnie. 3h. Dynamesh przetestowałem. Miałem problem bo mi podział siatki wcięło. Ten level jest dla mnie za wysoki, ale nie ma rekonstrukcji sdivów. Wzorowałem się na pracy Mafidy. Błędy są, ale czasu nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 Nie miałem dzisiaj czasu niestety. W ogóle nic już dawno nie zrobiłem;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Listopad 2011 Autor Share Napisano 2 Listopad 2011 Ja wiedziałem, że tak będzie ;) Ktoś jeszcze robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 2 Listopad 2011 Share Napisano 2 Listopad 2011 No niestety trochę już mnie znasz i wiesz że ciężko u mnie z motywacją;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi