Napisano 16 Październik 201113 l Jak w z dłuż linii zaznaczyć wszystkie werteksy? http://img207.imageshack.us/img207/8854/ghffhgfhfg.jpg
Napisano 16 Październik 201113 l zaznacz loopa edges, nacisnij vertex subobject trzymając Ctrl (czy tam Shift, nie pamietam dokladnie)
Napisano 16 Październik 201113 l zakładam że chciałeś zapytać czy ktoś zna inny sposób, a nie kto jeszcze wie. możesz je zaznaczyć prostokątem z włączoną opcją ignore backfacing - jeśli nie chcesz zaznaczać tych które są pod spodem
Napisano 16 Październik 201113 l Jak max powyżej bodajże 2011, to zaznaczasz poligon, a potem następny z wciśniętym ctrl+shift. Można też zaznaczyć 2 poligony i wcisnąć loop.
Napisano 16 Październik 201113 l Jak wyżej, ale nacisnąć trzeba polygon sub-object. Edit: Ooops, zanim to napisałem pojawiły się dwie odpowiedzi, więc moja nawiązuje do odp. miracha.
Napisano 18 Październik 201113 l Autor Niby taka pierdółka z tym polygonami a nie mogę sobie z tym dać radę. Mógł by ktoś to przedstawić na zdjęciach jak to dokładniej się robi? Program jaki używam to 3ds max9 bo chyba nie napisałem.
Napisano 18 Październik 201113 l mirach dobrze napisał ale nie potestowałeś tego. Używasz Ctrl aby przejść zaznaczaniem na inne elementy. Jeżeli masz zaznaczoną linię i przejdziesz z wciśniętym Ctrl na polygony to zaznaczą sie one po obu stronach linii.