LucB Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 (edytowane) Witam wszystkich, Pierwszy raz na forum, pierwszy wrzut wizualizacji. Komentarze mile widziane. Soft: Max, Vray, Gimp Edytowane 26 Październik 2011 przez LucB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 (edytowane) Witamy na forum. Bardzo fajne wejście. Są jeszcze drobne niedoskonałości - szew na ścianie na drugim ujęciu i zbyt rozmyty antyaliasing na trzecim, ale wrażenie ogólne bardzo dobre. Szczególnie podoba mi się postprodukcja. EDIT: Też daję ***** Edytowane 24 Październik 2011 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 Świetne wejście na forum! Przyznam, że jeśli są tu niedoskonałości to ja ich, na pierwszy rzut oka, nie dostrzegam. Widzę za to bardzo dobrze dopracowane, klimatyczne obrazki. Moim zdaniem są świetne, tak pod względem detalu, materiałów i postpro. Czekam na kolejne. A teraz daję 5*****. Pozdrawiam Piter P.S. Dorzuć miniaturkę, żeby Twój wątek nie gubił się w dziale finished 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 A nie mówiłem że te wizki można już spokojnie pokazać na forum? :) Stylowa postprodukcja zdecydowanie na plus. Kurde, teraz ja muszę się spiąć i coś tu wrzucić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 Bajerka :) Jedyne co mi się rzuciło w oczy to chyba widok za oknem w pierwszym renderze, coś mi nie gra w tym widoku. Tak czy siak mega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucB Napisano 29 Październik 2011 Autor Share Napisano 29 Październik 2011 Dzięki wielkie! Bardzo mnie cieszy tak pozytywny odbiór! Słowa uznania oraz gwiazdki w ilościach astronomicznych dają dużo motywacji debiutantowi takiemu jak ja :] Nie mam zamiaru bronić naświetlonych przez Was niedoskonałości w wizkach. Mam natomiast jasno na białym przedstawione błędy, których sam nie zauważyłem, a nad którymi warto popracować. Dzięki wielkie jeszcze raz! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi