Napisano 1 Kwiecień 201410 l Faktycznie fajny klimat w tej ilustracji do książki. Podoba mi się, że udało ci się mocno skupić uwagę na jej twarzy. Oglądając obrazek co chwile tam zerkałem :)
Napisano 3 Kwiecień 201410 l Autor Dzięki ludzie za miłe słowa i uwagi. Rozpu - cóż, muszę przyznać, że chęci miałem nie raz, podejść do tak odpowiedzialnego zadania jeszcze więcej, jednak kończyło się zawsze tak samo - pytaniem, czy jestem godzien? Czy to właśnie mi jest przeznaczone narysować dużego chrząszcza? Odpowiedzi po dziś dzień nie poznałem. Jednak lata niepowodzeń w tej kwestii skłaniają mnie ku pogodzeniu się z faktem, że jednak w kim innym drzemie potencjał bycia chrząszczowym prorokiem, a ja niepotrzebnie się łudzę... Tomasz G - książkę pewnie za jakiś czas udostępnię, jak będzie zredagowana na tyle, żeby nie mieć się czego wstydzić i jak wymyślę tytuł ;). Moje personale będą sprowadzały się do ilustracji do tej książki, choć będą to też scenki, nie tylko postacie. Cóż, planów z tym jakichś wielkich nie mam, piszę ją i ilustruję, żeby odświeżyć mózg po pracy, ale póki co ludziom, którzy czytali się podoba. Więc kto wie Tutaj główny bohater
Napisano 3 Kwiecień 201410 l Bardzo fajny rysunek. Szkoda, że nie ma tam na tablicy narysowanego chrząszcza;). Nie no żartuję. Wstydzić się raczej nie masz czego, przestań. Mogłeś troche więcej napisać o tym bohterze. I ogólnie. Jak będziesz wydawać nie daj się wkręcić. Nie wydawaj kasy z własnej kieszeni. Znajdź wydawnictwo które samo pokryje koszty. Radze pierw sporo się podowiadywać zani wybierzesz wydawnictwo. Taką książke to pewnie bym i kupił Pozdrawiam
Napisano 4 Kwiecień 201410 l Ah u_U Wypatrywałem w Tobie chrząszczowego wybrańca, jak widac jednak, me poszukiwania chrząszczowej światłości będą trwać po wieki wieków i nigdy nie zaznam odpoczynku
Napisano 9 Sierpień 201410 l Autor Ostatnio trochę więcej luzu mam w pracy ze względu na etap kampanii, więc zabrałem się za kolejną postać i okładkę książki Edytowane 9 Sierpień 201410 l przez noiprox
Napisano 9 Sierpień 201410 l prace mają świetny klimat :) a okładka to tak dla fun ? czy będzie to jakiś projekcik większy ?
Napisano 12 Sierpień 201410 l Te ilustracje baaaaaardzo nakręcają by przeczytać książkę:) Trzymam kciuki za cały projekt!