Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Faktycznie fajny klimat w tej ilustracji do książki. Podoba mi się, że udało ci się mocno skupić uwagę na jej twarzy. Oglądając obrazek co chwile tam zerkałem :)

• Odpowiedzi 209
  • Wyświetleń 60,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki ludzie za miłe słowa i uwagi.

Rozpu - cóż, muszę przyznać, że chęci miałem nie raz, podejść do tak odpowiedzialnego zadania jeszcze więcej, jednak kończyło się zawsze tak samo - pytaniem, czy jestem godzien? Czy to właśnie mi jest przeznaczone narysować dużego chrząszcza? Odpowiedzi po dziś dzień nie poznałem. Jednak lata niepowodzeń w tej kwestii skłaniają mnie ku pogodzeniu się z faktem, że jednak w kim innym drzemie potencjał bycia chrząszczowym prorokiem, a ja niepotrzebnie się łudzę...

Tomasz G - książkę pewnie za jakiś czas udostępnię, jak będzie zredagowana na tyle, żeby nie mieć się czego wstydzić i jak wymyślę tytuł ;). Moje personale będą sprowadzały się do ilustracji do tej książki, choć będą to też scenki, nie tylko postacie.

Cóż, planów z tym jakichś wielkich nie mam, piszę ją i ilustruję, żeby odświeżyć mózg po pracy, ale póki co ludziom, którzy czytali się podoba. Więc kto wie

Tutaj główny bohater

kamden_by_noiprox-d7cwvi5.jpg

Napisano

Bardzo fajny rysunek. Szkoda, że nie ma tam na tablicy narysowanego chrząszcza;).

Nie no żartuję.

Wstydzić się raczej nie masz czego, przestań.

Mogłeś troche więcej napisać o tym bohterze. I ogólnie.

Jak będziesz wydawać nie daj się wkręcić. Nie wydawaj kasy z własnej kieszeni. Znajdź wydawnictwo które samo pokryje koszty.

Radze pierw sporo się podowiadywać zani wybierzesz wydawnictwo.

Taką książke to pewnie bym i kupił

Pozdrawiam

Napisano

Ah u_U Wypatrywałem w Tobie chrząszczowego wybrańca, jak widac jednak, me poszukiwania chrząszczowej światłości będą trwać po wieki wieków i nigdy nie zaznam odpoczynku

Napisano
  • Autor

Ostatnio trochę więcej luzu mam w pracy ze względu na etap kampanii, więc zabrałem się za kolejną postać

eileen_by_noiprox-d7q1qm8.jpg

i okładkę książki

YsQnlLo.jpg

Edytowane przez noiprox

Napisano

Te ilustracje baaaaaardzo nakręcają by przeczytać książkę:) Trzymam kciuki za cały projekt!