Mariusz Panek Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Faktycznie fajny klimat w tej ilustracji do książki. Podoba mi się, że udało ci się mocno skupić uwagę na jej twarzy. Oglądając obrazek co chwile tam zerkałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Dzięki ludzie za miłe słowa i uwagi. Rozpu - cóż, muszę przyznać, że chęci miałem nie raz, podejść do tak odpowiedzialnego zadania jeszcze więcej, jednak kończyło się zawsze tak samo - pytaniem, czy jestem godzien? Czy to właśnie mi jest przeznaczone narysować dużego chrząszcza? Odpowiedzi po dziś dzień nie poznałem. Jednak lata niepowodzeń w tej kwestii skłaniają mnie ku pogodzeniu się z faktem, że jednak w kim innym drzemie potencjał bycia chrząszczowym prorokiem, a ja niepotrzebnie się łudzę... Tomasz G - książkę pewnie za jakiś czas udostępnię, jak będzie zredagowana na tyle, żeby nie mieć się czego wstydzić i jak wymyślę tytuł ;). Moje personale będą sprowadzały się do ilustracji do tej książki, choć będą to też scenki, nie tylko postacie. Cóż, planów z tym jakichś wielkich nie mam, piszę ją i ilustruję, żeby odświeżyć mózg po pracy, ale póki co ludziom, którzy czytali się podoba. Więc kto wie Tutaj główny bohater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 3 Kwiecień 2014 Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Bardzo fajny rysunek. Szkoda, że nie ma tam na tablicy narysowanego chrząszcza;). Nie no żartuję. Wstydzić się raczej nie masz czego, przestań. Mogłeś troche więcej napisać o tym bohterze. I ogólnie. Jak będziesz wydawać nie daj się wkręcić. Nie wydawaj kasy z własnej kieszeni. Znajdź wydawnictwo które samo pokryje koszty. Radze pierw sporo się podowiadywać zani wybierzesz wydawnictwo. Taką książke to pewnie bym i kupił Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 4 Kwiecień 2014 Share Napisano 4 Kwiecień 2014 Ah u_U Wypatrywałem w Tobie chrząszczowego wybrańca, jak widac jednak, me poszukiwania chrząszczowej światłości będą trwać po wieki wieków i nigdy nie zaznam odpoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 9 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2014 (edytowane) Ostatnio trochę więcej luzu mam w pracy ze względu na etap kampanii, więc zabrałem się za kolejną postać i okładkę książki Edytowane 9 Sierpień 2014 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soulinka12 Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 prace mają świetny klimat :) a okładka to tak dla fun ? czy będzie to jakiś projekcik większy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 9 Sierpień 2014 Share Napisano 9 Sierpień 2014 W końcu coś pokazałeś:D Świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiao Napisano 12 Sierpień 2014 Share Napisano 12 Sierpień 2014 Te ilustracje baaaaaardzo nakręcają by przeczytać książkę:) Trzymam kciuki za cały projekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 Pani z piórem rewelacja pozostałe również z resztą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 Ta okładka... epic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi