Napisano 9 Listopad 201113 l Witam, przedstawiam następną moją pracke do portfolio. Czas pracy 3,5 dnia, soft 3ds max, vray, photoshop. Wiem że niektórym mogą nie przypaść do gustu te refleksy, ale jakoś mi się spodobały :) Pozdrawiam i życzę owocnych komentarzy :P
Napisano 11 Listopad 201113 l Autor Coś chyba nie wyszła mi ta praca i nie trafiłem w wasze gusta, sadzac po ilosci komentarzy :]
Napisano 11 Listopad 201113 l maciek.m: Bardzo ładne podoba mi się detal oraz odblaski na renderach tylko na pierwszym mi się nie podoba ta flara. To twój pomysł czy może wzorowałeś się na czymś? Dof prosto z Vray czy jako osobna warstwa zdeph?Czy mógłbyś pokazać obraz prosto po renderze chętnie bym zobaczył ile tu jest postprodukcji.
Napisano 13 Listopad 201113 l Bardzo ladne reklamowe renderki. Fajny modeling i detal. Mi sie podoba...A teraz uwagi:]: Zegarek ma 4 zegarki ? wiec rozumiem ze to maja byc rozne strefy czasowe, jesli tak to powinna byc na nich ta sama godzina z przesunieciem czasowym ;) ale to taki szczegol, to pokretlo z lewej strony-(nie wiem jak jest w oryginale) ale, wydaje mi sie zbyt ostre, przydalby sie jakies chamfery, tak jak to jest na tym drugim mniejszym; na drugim renderze jak jest ten uchwyt ktory trzyma teleskop od paska - nie przylega do korpusu, widac te zlobienia ktore sa pod spodem. Ale poza za tym tak jak napsialem, mi sie podoba i mysle ze mozesz byc zadowolony z pracy jaka wykonales, ja bym byl ;)
Napisano 13 Listopad 201113 l Autor @pecet dzieki, właśnie chodziło mi o taki reklamowy styl :) @Sroka8888 Dzieki, co do projektu to jest kopia istniejącego modelu zegarka. Dof jest z vray, troche dluzej sie renderowal ale o wiele ladniej wyglada :) A poniżej czyste renderki. @Pawelkos miło że sie podoba. Tak ma 4 zegarki, i masz racje fajnie by wyglądało z tymi godzinami, ale ustawiałem wedłóg zdjęcia na którym robiłem i tak nawet niepomyślałem.. Co do pokrętełek to są skopiowane ale może to przez dof wydaje sie bardziej rozmyte. Co do hamferów to sa i to jest wszystko wygładzone, ale fakt powinny być troche bardziej miękkie ale jakoś to pominąłem :P Co do ostatniej uwagi to akurat tak jest. mocowania teleskopu są przymocowane tylko do dolnego denka zegarka :)