Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej,

Ostatnio przygotowany model. Honda civic w wersji europejskiej (wolałem poprzedni design w stylu UFO:). Rendery na własny użytek, do prezentacji na stronie.

Model z zewnątrz przygotowany na podstawie fotek w 4 dni.

Soft: 3ds max + Vray + PSP + magic bullet

Pozdrawiam

14.jpg

siateczka

15.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Coś mało komentarzy, a bardzo fajnie wyszło. Mnie również podoba się bardziej wersja UFO. Wiele osób twierdzi, że ten model jest w pewnym sensie takim wyraźniejszym liftingiem.

Naprawdę wydłubane tak dla siebie nie do żadnego katalogu?

Napisano

Adek - model przygotowałem dla Squira. Dlatego napisałem, że z zewnątrz. Squir jak wiadomo ma największą na świecie bibliotekę modeli aut 3d i wnętrze pochodzi ze starszej wersji. Podesłał i jedynie je wpasowałem:). Klienci zazwyczaj nie potrzebują wnętrz z detalem. Najczęściej w reklamach widać auta z ciemnymi szybami albo czarnymi.

Pawelkos - dzięki, ale tam chłopaki jeszcze chyba wnętrza dorabiają. Nie wiem jak jest w ostatnich kolekcjach, ale chyba zawsze je robią. Trzeba by doliczyć kolejny czas na przygotowanie wnętrza:)

Napisano

Teraz jak na to patrzę bo razi trochę jednak ta pozostawiona biała rejestracja. Już mogłeś tam cokolwiek wpisać.

Ale sam render bardzo ładny.

Napisano

Ja juz sie wypodziedzialem na privie ale napisze jeszcze raz - great job :)

Lakier mi nie za bardzo lezy i ten czerwony lekko w rozowy leci. Mozna bylo letko podciagnac w post za pomoca maseczki ;)

Tak czy siak model zacny i render calkiem ok.

Napisano

natas - trudno dokładnie powiedzieć, ale uśredniając to przyjąłem że po 8h (tym razem nie sprawdzałem niestety dokładnie jak w przypadku Audi), ale nie robiłem po nocach:).

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności