Thx Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 (edytowane) zakładam nowego wipa( łatwiej mi jest się zmobilizować ), dokujący krążownik i cała reszta, pozdro taki początek: Uploaded with ImageShack.us[ATTACH=CONFIG]88465[/ATTACH] Edytowane 8 Grudzień 2012 przez Thx
emmilius Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 Zapowiada się ciekawiej jak poprzedni WIP chociaż jego koniec był imponujący. No nic czekamy =]
Thx Napisano 15 Listopad 2011 Autor Napisano 15 Listopad 2011 no to kolejne rozważania Uploaded with ImageShack.us
Rotcore Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 ryba z obciętym łbem... fajna forma, ciekawe jakim kolorkiem przełamiesz te błękity... pozdro, kibicuje
Thx Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Napisano 22 Grudzień 2011 odważam się wrzucić kolejny etap. Moja odwaga stąd, ponieważ nie wiem kiedy skończę- bo bardzo bym chciał Uploaded with ImageShack.us
badassky Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) A bałem się ,że już nie pociągniesz tej pracy do końca. Jest jak zwykle genialnie ,już się nie mogę doczekać finału. Edytowane 23 Grudzień 2011 przez badassky
SBT77 Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 Jednak ten PS dobrze Ci służy. Według mnie jest różnica na plus w odbiorze prac w stosunku do tego co było wcześniej, teraz jest jakby czyściej, oszczędniej ale i lepiej. Świetnie to się zapowiada, według mnie jedna z najbardziej obiecujących prac w Twoim wydaniu od długiego czasu.
Thx Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Napisano 27 Grudzień 2011 kurcze SBT77 ja na PS5 otępiałem a to co nazwałeś czyściej i oszczędniej to efekt mojego beztroskiego ślęczenia w detalu. To wynik mocniejszej stacji graficznej dzięki której mogę zezac na większym rozmiarze w zapisie warstwowym. i tak wielkie dzięki za wsparcie Uploaded with ImageShack.us
pumax Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 Mega :o kojarzy mi się z Odyseją Kosmiczną [na + oczywiście :D]
Thx Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Napisano 7 Styczeń 2012 pumax fajne skojarzenie :), kolejny etap Uploaded with ImageShack.us
leszek_lenia Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 alez sie nakreskowales niezle.mi to wyglada na wielka kure ,pawia z ogonem.
telthona Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 mi też się skojarzyło z dziobem ptaka, ale to takie fajne, groźne skojarzenie. może to miejsce gdzie jest kraksa powinno być bardziej chaotyczne i mniej przewidywalne, bo na razie wydaje się tak "równo urwane". ale kurcze detal miażdży *_____*
Thx Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 fascynują mnie wasze skojarzenia, poważnie, dodam, ze ja sam widzę odbyt, przepraszam
Rotcore Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 ryba bez łba... albo kolba od siakiejś strzelby/rifla... w poprzedniej wersji jakoś więcej się działo na płaszczyźnie tej planety, teraz to uspokoiłes i sporo zamazałeś, ale poczekam cierpliwie do końca bo nei wiem co tam jeszcze planujesz ;P
SBT77 Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Thx, skoro tak, to mógłbyś pomyśleć o narysowaniu na dziobie okrętu ponurego filozofa zapatrzonego w czaszkę. Byłby klasyczny egzystencjalny konflikt pomiędzy bytem a odbytem :) PS. Ja również przepraszam.
Thx Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 Thx, skoro tak, to mógłbyś pomyśleć o narysowaniu na dziobie okrętu ponurego filozofa zapatrzonego w czaszkę. Byłby klasyczny egzystencjalny konflikt pomiędzy bytem a odbytem :) PS. Ja również przepraszam. ....konflikt pogrążający się w niebyt, he he, pozdro
Thx Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 (edytowane) "powrót po latach", chyba już mnie pogięło , zwiększyłem rozdzielczość ..."przemazuje" detal na nowo Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Marzec 2012 przez Thx
emmilius Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Jaką obrazek ma rozdzielczość? "Ożywisz" go jakoś?
Thx Napisano 8 Marzec 2012 Autor Napisano 8 Marzec 2012 osiemnaście tysięcy w szerokości. Nie zrozumiałem"ożywisz"
emmilius Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Skoro to dok to kosmos. Jakieś światełka, statki kosmiczne czy zergo-podobne stwory w tle może jakaś nebula? To miałem na myśli.
Thx Napisano 8 Marzec 2012 Autor Napisano 8 Marzec 2012 (edytowane) Właściwie to obrazek nie ma tytułu tak jak całość nie ma konkretnego zamysłu. Niedawno żartowałem do szwagra, ze to mechaniczny stolec wydalany przez coś dużego, też mechanicznego. Edytowane 8 Grudzień 2012 przez Thx
sucharek Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 piękne, podziwiam za sprawny detal - i z bliska i z daleka wygląda świetnie, mi się kojarzy z Solaris :)
Thx Napisano 12 Marzec 2012 Autor Napisano 12 Marzec 2012 fajne skojarzenie :), Uploaded with ImageShack.us
Thx Napisano 16 Marzec 2012 Autor Napisano 16 Marzec 2012 ...przyznam się: cztery lata temu zadeklarowałem się sam przed sobą, że wracam do pop kultury. Postanowiłem potraktować ją poważnie. Dlaczego? Bo się na niej wychowałem i tyle, pozdr
Thx Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Napisano 8 Grudzień 2012 na dniach koniec świata, czas pozamykać stare sprawy, napieram: Uploaded with ImageShack.us
MacOG Napisano 26 Luty 2013 Napisano 26 Luty 2013 Zamierzasz dodać jeszcze jakieś elementy do tej łajby, czy zostawisz ją w takiej formie. Tak w ogóle to wygląda niesamowicie, aż się prosi o jakąś skalę, może porównanie do jakiegoś budynku, bo ciekawi mnie jak ty sobie sam to wyobrażasz?
Thx Napisano 26 Luty 2013 Autor Napisano 26 Luty 2013 nie do końca Ciebie zrozumiałem. Oczywiście muszę wszędzie skończyć detal; ale założyłem sobie, że właśnie przez zrównoważony i drobiazgowy detal nie używając mocnej perspektywy mogę przedstawić duża masę czegoś. Mam już pomysł na tło ale ruszę z nim kiedy skończę pierwszy plan, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi