Napisano 15 Listopad 201113 l zakładam nowego wipa( łatwiej mi jest się zmobilizować ), dokujący krążownik i cała reszta, pozdro taki początek: Uploaded with ImageShack.us[ATTACH=CONFIG]88465[/ATTACH] Edytowane 8 Grudzień 201212 l przez Thx
Napisano 15 Listopad 201113 l Zapowiada się ciekawiej jak poprzedni WIP chociaż jego koniec był imponujący. No nic czekamy =]
Napisano 15 Listopad 201113 l ryba z obciętym łbem... fajna forma, ciekawe jakim kolorkiem przełamiesz te błękity... pozdro, kibicuje
Napisano 22 Grudzień 201113 l Autor odważam się wrzucić kolejny etap. Moja odwaga stąd, ponieważ nie wiem kiedy skończę- bo bardzo bym chciał Uploaded with ImageShack.us
Napisano 23 Grudzień 201113 l A bałem się ,że już nie pociągniesz tej pracy do końca. Jest jak zwykle genialnie ,już się nie mogę doczekać finału. Edytowane 23 Grudzień 201113 l przez badassky
Napisano 26 Grudzień 201113 l Jednak ten PS dobrze Ci służy. Według mnie jest różnica na plus w odbiorze prac w stosunku do tego co było wcześniej, teraz jest jakby czyściej, oszczędniej ale i lepiej. Świetnie to się zapowiada, według mnie jedna z najbardziej obiecujących prac w Twoim wydaniu od długiego czasu.
Napisano 27 Grudzień 201113 l Autor kurcze SBT77 ja na PS5 otępiałem a to co nazwałeś czyściej i oszczędniej to efekt mojego beztroskiego ślęczenia w detalu. To wynik mocniejszej stacji graficznej dzięki której mogę zezac na większym rozmiarze w zapisie warstwowym. i tak wielkie dzięki za wsparcie Uploaded with ImageShack.us
Napisano 7 Styczeń 201213 l Autor pumax fajne skojarzenie :), kolejny etap Uploaded with ImageShack.us
Napisano 7 Styczeń 201213 l alez sie nakreskowales niezle.mi to wyglada na wielka kure ,pawia z ogonem.
Napisano 7 Styczeń 201213 l mi też się skojarzyło z dziobem ptaka, ale to takie fajne, groźne skojarzenie. może to miejsce gdzie jest kraksa powinno być bardziej chaotyczne i mniej przewidywalne, bo na razie wydaje się tak "równo urwane". ale kurcze detal miażdży *_____*
Napisano 8 Styczeń 201213 l Autor fascynują mnie wasze skojarzenia, poważnie, dodam, ze ja sam widzę odbyt, przepraszam
Napisano 8 Styczeń 201213 l ryba bez łba... albo kolba od siakiejś strzelby/rifla... w poprzedniej wersji jakoś więcej się działo na płaszczyźnie tej planety, teraz to uspokoiłes i sporo zamazałeś, ale poczekam cierpliwie do końca bo nei wiem co tam jeszcze planujesz ;P
Napisano 9 Styczeń 201213 l Thx, skoro tak, to mógłbyś pomyśleć o narysowaniu na dziobie okrętu ponurego filozofa zapatrzonego w czaszkę. Byłby klasyczny egzystencjalny konflikt pomiędzy bytem a odbytem :) PS. Ja również przepraszam.
Napisano 9 Styczeń 201213 l Autor Thx, skoro tak, to mógłbyś pomyśleć o narysowaniu na dziobie okrętu ponurego filozofa zapatrzonego w czaszkę. Byłby klasyczny egzystencjalny konflikt pomiędzy bytem a odbytem :) PS. Ja również przepraszam. ....konflikt pogrążający się w niebyt, he he, pozdro
Napisano 4 Marzec 201213 l Autor "powrót po latach", chyba już mnie pogięło , zwiększyłem rozdzielczość ..."przemazuje" detal na nowo Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Marzec 201213 l przez Thx
Napisano 8 Marzec 201213 l Skoro to dok to kosmos. Jakieś światełka, statki kosmiczne czy zergo-podobne stwory w tle może jakaś nebula? To miałem na myśli.
Napisano 8 Marzec 201213 l Autor Właściwie to obrazek nie ma tytułu tak jak całość nie ma konkretnego zamysłu. Niedawno żartowałem do szwagra, ze to mechaniczny stolec wydalany przez coś dużego, też mechanicznego. Edytowane 8 Grudzień 201212 l przez Thx
Napisano 9 Marzec 201213 l piękne, podziwiam za sprawny detal - i z bliska i z daleka wygląda świetnie, mi się kojarzy z Solaris :)
Napisano 16 Marzec 201212 l Autor ...przyznam się: cztery lata temu zadeklarowałem się sam przed sobą, że wracam do pop kultury. Postanowiłem potraktować ją poważnie. Dlaczego? Bo się na niej wychowałem i tyle, pozdr
Napisano 8 Grudzień 201212 l Autor na dniach koniec świata, czas pozamykać stare sprawy, napieram: Uploaded with ImageShack.us
Napisano 26 Luty 201312 l Zamierzasz dodać jeszcze jakieś elementy do tej łajby, czy zostawisz ją w takiej formie. Tak w ogóle to wygląda niesamowicie, aż się prosi o jakąś skalę, może porównanie do jakiegoś budynku, bo ciekawi mnie jak ty sobie sam to wyobrażasz?
Napisano 26 Luty 201312 l Autor nie do końca Ciebie zrozumiałem. Oczywiście muszę wszędzie skończyć detal; ale założyłem sobie, że właśnie przez zrównoważony i drobiazgowy detal nie używając mocnej perspektywy mogę przedstawić duża masę czegoś. Mam już pomysł na tło ale ruszę z nim kiedy skończę pierwszy plan, pozdro