Vega Napisano 17 Listopad 2011 Share Napisano 17 Listopad 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 18 Listopad 2011 Share Napisano 18 Listopad 2011 Najlepiej jak by dać jakąś postać która "ubierzemy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Witam, to mój debitu w speedsculpting'u. Baza zrobiona z dwóch zsphere. 4 godziny z zegarkiem w ręku. Niestety nie wyrobiłem się aby dokończyć model tak jak bym tego chciał, za dużo czasu 2h poświeciłem na rzeźbienie ciała a na fałdki brakowało czasu. Może się komuś spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 01,12,2011 już minął... Czekam i czekam na jakąś reakcje. Nie wiem czy wygrałem walkowerem czy unieważniamy ten speed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 3 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2011 No tak :) zapomniałem. Ktoś jeszcze robi? Czekam do 20:00. Jeśli nikt nic nie wrzuci to wygrywasz :) Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 3 Grudzień 2011 Share Napisano 3 Grudzień 2011 ajj kurcze ja mam straszny zapie... planowałem coś w poniedziałek wyskrobać bo wtedy powinienem znaleźć chwile czasu. No ale do poniedziałku jeszcze trochę. Więc jak chcecie to startujcie z sondą;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 3 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2011 W takim razie zwycięzcą zostaje Claude :D Gratuluję. Zapodaj temat i jedziemy z kolejnym speedem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 Cześć Nie cieszy zbyt taka wygrana. Mam motywacje żeby jeszcze coś pokazać w speedsculpting'u. Wymyśliłem temat pt. TANIEC Mam nadzieje, że się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bany1991 Napisano 4 Grudzień 2011 Share Napisano 4 Grudzień 2011 temat ogólnie fajny tylko trzeba będzie się zabrać za niego bardziej symbolicznie ponieważ tancerza ani tancerki to czasowo nie da rady wyrzeźbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Coś nam zabawa umarła. Sam jestem po części winny, wiem. Dawno nie wziąłem porządnie udziału w spidzie. Sądzę jednak, że możnaby wspołnymi siłami wskrzesić konkurs. Proponowałbym jednak, jakiś łatwiejszy, bardziej oczywisty temat, bo jak widać do tej pory te bardziej skomplikowane, wymyślne tematy nie mają brania. :D Proponowałbym coś w stylu tych tematów, które podałem poniżej, są to tematy już wcześniej zaproponowane przez inne osoby. Sądzę, że każdy dałby radę coś w tych tematach od siebie pokazać. I tak na koniec obiecuję, że wezmę udział w następnym spidzie. Mutacja Gangster Pirat Diablo Barok Dinozaury Mityczne stworzenia Scarface Pozdrawiam, Cyanide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Mityczne stworzenia brzmią obiecująco. Tylko nie wiem czy się zbiorę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Mityczne stworzenia spoko i przystępne. Taniec to świetny temat ale nie na tygodniowego speeda, na długi konkurs z nagrodami tak ale nie na speeda 4h. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 Ok, przekonaliście mnie do Mitycznego Stworzenia. Będzie miło poskulptować w nowej rywalizacji. Widzę, że tym razem nie będę sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 27 Grudzień 2011 Share Napisano 27 Grudzień 2011 No i to mi się podoba. Teraz tylko trzeba założyć wątek itd. Tutaj pytanie adresuję do Vegi, zajmiesz się tym, jak do tej pory czyniłeś z planszami i w ogóle? Czy claude jako ostatni zwycięzca ma to zrobić, czy może to obojętne? Mam nadzieję, że się uda wskrzesić speeda. Pozdrawiam, Cyanide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi