Skocz do zawartości

Tygodniowy Speed - SONDA 60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tygodniowy Speed - SONDA

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Swirastlynn (uznajemy że chodziło o pendrive)

271.jpg

272.jpg

273.jpg

przems

274.jpg

Chasdiel

275.jpg

maciek.m

276.jpg

Sunedge

277.jpg

amper939

278.jpg

Mariano19

279.jpg

baato

280.jpg

kamiltsn

281.jpg

phlox_subulata

282.png

herm

283.jpg

martix69

286.jpg

Edytowane przez przems

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 6,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jest kilka fajnych pomyslow, ale jak dla mnie Chasdiel zdecydowany faworyt: ], btw wiekszosc z tych penow bylaby problematyczna w uzyciu: ]

Napisano

phlox_subulata, ładnie to tak na siebie głosować?:p Mimo że pomysł mało pendrive'owy to rączka ładna:)

Napisano

Wiem, wiem. Tak chciałem trochę innych zmobilizować głosując na siebie.

Ręka mi wyszła trochę dziwnie w kilku miejscach. Nie wiem może moja tak wygląda :)

Mój pendraive z założenia miał być montowany na miejscu kciuka. Masz go zawsze ze sobą i zatyczka ci nie zginie bo nie ma.

Trzeba się tylko pożegnać z kawałkiem palca.

Napisano

Jak pokazują typowe obserwacje sond naprawde nie ma sensu trzymać ich przez 7 dni. Myślę, że 3 dni w zupełności wystarczą. Kto ma zagłosować to i tak zaglosuje. W ciągu 2 ostatnich dni może zagłosowało z 5 osób. Jak widać wydłużanie sond w nieskończoność nie przynosi żadnego rezultatu, a jedynie wprowadza stagnację. Zresztą nie są to jakieś mega ważne konkursy z hiper nagrodami.

Edit:

Właśnie zauważyłem, że sondę zamknięto, a wiec możliwe, że miała ona 5 dni. Istnieje opcja skrócenia jeszcze tego czasu?

Edit 2:

Właśnie zauważyłem, że już mamy 30 listopada, więc jednak z dużą dozą prawdopodobieństwa było to 7 dni sondy;p

Napisano

Dziekuje wszystkim za glosy :) zaraz cos wymysle i postawie watek. Chasdiel masz racje 7 dni to jest przesada, zobaczymy jak bedzie to wygladac przy 4. No i szykuje sie mala zmiana w regulaminie, zreszta zobaczycie :)

Napisano
  • Autor
  maciek.m napisał:
No i szykuje sie mala zmiana w regulaminie, zreszta zobaczycie :)

nagrody rzeczowe ?? jeśli auta tylko nie toyoty (jedną już mam) :)