Napisano 23 Listopad 201113 l Swirastlynn (uznajemy że chodziło o pendrive) przems Chasdiel maciek.m Sunedge amper939 Mariano19 baato kamiltsn phlox_subulata herm martix69 Edytowane 23 Listopad 201113 l przez przems
Napisano 24 Listopad 201113 l jest kilka fajnych pomyslow, ale jak dla mnie Chasdiel zdecydowany faworyt: ], btw wiekszosc z tych penow bylaby problematyczna w uzyciu: ]
Napisano 24 Listopad 201113 l phlox_subulata, ładnie to tak na siebie głosować?:p Mimo że pomysł mało pendrive'owy to rączka ładna:)
Napisano 25 Listopad 201113 l Wiem, wiem. Tak chciałem trochę innych zmobilizować głosując na siebie. Ręka mi wyszła trochę dziwnie w kilku miejscach. Nie wiem może moja tak wygląda :) Mój pendraive z założenia miał być montowany na miejscu kciuka. Masz go zawsze ze sobą i zatyczka ci nie zginie bo nie ma. Trzeba się tylko pożegnać z kawałkiem palca.
Napisano 30 Listopad 201113 l Jak pokazują typowe obserwacje sond naprawde nie ma sensu trzymać ich przez 7 dni. Myślę, że 3 dni w zupełności wystarczą. Kto ma zagłosować to i tak zaglosuje. W ciągu 2 ostatnich dni może zagłosowało z 5 osób. Jak widać wydłużanie sond w nieskończoność nie przynosi żadnego rezultatu, a jedynie wprowadza stagnację. Zresztą nie są to jakieś mega ważne konkursy z hiper nagrodami. Edit: Właśnie zauważyłem, że sondę zamknięto, a wiec możliwe, że miała ona 5 dni. Istnieje opcja skrócenia jeszcze tego czasu? Edit 2: Właśnie zauważyłem, że już mamy 30 listopada, więc jednak z dużą dozą prawdopodobieństwa było to 7 dni sondy;p
Napisano 30 Listopad 201113 l Dziekuje wszystkim za glosy :) zaraz cos wymysle i postawie watek. Chasdiel masz racje 7 dni to jest przesada, zobaczymy jak bedzie to wygladac przy 4. No i szykuje sie mala zmiana w regulaminie, zreszta zobaczycie :)
Napisano 30 Listopad 201113 l Autor maciek.m napisał: No i szykuje sie mala zmiana w regulaminie, zreszta zobaczycie :) nagrody rzeczowe ?? jeśli auta tylko nie toyoty (jedną już mam) :)