Napisano 26 Listopad 201113 l pół człowiek pół balon. Ale na pewno nie otyły... Mała rzecz a cieszy :)
Napisano 28 Listopad 201113 l Autor Dzięki za komentarze. Co do balona, to to jest moja interpretacja i sylizacja otyłości. Osoba Persh może się tym nie zgadzać, ale IMO nie ma prawa mówić 'na pewno nie jest otyły', bo dla mnie jest to otyły policjant na 100%. Moja racja nie musi być waszą racją i na odwrót.p: Edytowane 28 Listopad 201113 l przez JoseConseco
Napisano 28 Listopad 201113 l jak dla mnie to super grubas, trochę nie realistyczne ale chyba nie ma być takie :)
Napisano 29 Listopad 201113 l Przyznam się że pozostałe twoje prace, w kwestii samej stylizacji i wykonania bardzo mi się podobają. Ale w tym przypadku czuje mocny niepokój. Mam nadzieje ze wybrniesz z tego jakoś. Na razie zapowiada się bardzo bardzo przyzwoicie.
Napisano 25 Grudzień 201113 l Niby otyły, brzuch masakryczny, ale ręce wyglądają na umięśnione.... nawet drugiego podbródka nie ma.Szykuje się fajna praca, podoba mi się motyw ze zbyt małą koszulą
Napisano 19 Marzec 201212 l Autor Miałem wczoraj wreszcie czas i zapał (po 3 miesiącach) na dokończenie tego otyłego policjanta. Mam nadzieję, że się podoba.
Napisano 19 Marzec 201212 l sam nie wiem, mimo ze fajnie wyglada, to jest mocno niespójny stylistycznie. Niby gruby niby nie