JoseConseco Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 WIP1. Soft sculptris: [ATTACH=CONFIG]83177[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Wyglada jak ronie cloman po mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 pół człowiek pół balon. Ale na pewno nie otyły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemek Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 hahha śmieszne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 pół człowiek pół balon. Ale na pewno nie otyły... Mała rzecz a cieszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 28 Listopad 2011 Autor Share Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Dzięki za komentarze. Co do balona, to to jest moja interpretacja i sylizacja otyłości. Osoba Persh może się tym nie zgadzać, ale IMO nie ma prawa mówić 'na pewno nie jest otyły', bo dla mnie jest to otyły policjant na 100%. Moja racja nie musi być waszą racją i na odwrót.p: Edytowane 28 Listopad 2011 przez JoseConseco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 jak dla mnie to super grubas, trochę nie realistyczne ale chyba nie ma być takie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Przyznam się że pozostałe twoje prace, w kwestii samej stylizacji i wykonania bardzo mi się podobają. Ale w tym przypadku czuje mocny niepokój. Mam nadzieje ze wybrniesz z tego jakoś. Na razie zapowiada się bardzo bardzo przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Degustator Napisano 25 Grudzień 2011 Share Napisano 25 Grudzień 2011 Niby otyły, brzuch masakryczny, ale ręce wyglądają na umięśnione.... nawet drugiego podbródka nie ma.Szykuje się fajna praca, podoba mi się motyw ze zbyt małą koszulą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 19 Marzec 2012 Autor Share Napisano 19 Marzec 2012 Miałem wczoraj wreszcie czas i zapał (po 3 miesiącach) na dokończenie tego otyłego policjanta. Mam nadzieję, że się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 19 Marzec 2012 Share Napisano 19 Marzec 2012 sam nie wiem, mimo ze fajnie wyglada, to jest mocno niespójny stylistycznie. Niby gruby niby nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi