adek Napisano 7 Grudzień 2011 Napisano 7 Grudzień 2011 Side Films to wspólny projekt Carlosa Puertolas oraz Rani Naamani na co dzień pracujących razem w firmie DreamWorks. Tych dwóch panów, gdy tylko jest taka możliwość tworzy wspólnie ciekawe niekomercyjne produkcje, które są odskocznią od codziennej pracy. Trzy dni temu na Vimeo wrzucony został nowy film krótkometrażowy pt. "Too Late". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2130
mateusz_s Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Haha... przegenialne :D aktor na końcu po prostu bomba :D
mateusz_s Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 obejrzałem już któryś raz, aktor na końcu wymiata :D
phlox_subulata Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 he naprawdę dobre, ale ma minę na koniec. Wilkołak:)
Papa Pio Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Animka też świetna... design psa mnie rozłożył :D
asblaze Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Too Late - super. Niektóre ujęcia aż mnie bolały - i do tego puenta :) Mnie osobiście zainteresował również całkiem świeży film pt. "Bath Time". Ten świeżak to ma chyba z 10 lat :)
Razer Napisano 10 Grudzień 2011 Napisano 10 Grudzień 2011 Heh, faktycznie świetne to Too Late :) ROTFL :D
Rekomendowane odpowiedzi