Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Jak w temacie.. Z założenia ma tylko przypominać sowę.. (I robimy szybki konkurs - co tu ejst nie tak?? ;) :P ) [Wyedytowany dnia 12-7-2004 > M@Ti] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 co jest nie tak ?? :) hmmm moze to ze nic nie dziala :) > o juz dziala ;) moze powiedz co to za sowa bedzie nam latwiej ja ocenic [Wyedytowany dnia 12-7-2004 > Yamakasi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 sowa jak sowa... na pewno pazury do wymiany bo wygladaj jak ludzkie dlonie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 wyglada jak jakis koles przebrany w kalesony ktory chce ale nie moze :D hehe. Ale czekam na postepy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 nie za grube te nogi? moze pokaz refki bo ornitologiem ni ejestem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Sowie wyrastają ludzkie ręce tam gdzie powinny wyrastać szpony :) ale coś podejrzewam że to chyba twój taki zamysł. Tak czy siak narazie spoko, poczekam na więcej. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 nogi sa do du..... ale ogolnie bardzo fajnie to wyglada nogi sie poprawi i bedzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Niezadługie te nogi? No chyba ze to jakas hybryda, jakiś Sowotwór czy jak:D. Ogólnie to kul, ale nogi i \"dłonie\" do wymiany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 ha dobre cale ludzkie rece zamiast sowich nog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 No więc tak sowa robiona jest z referek.. na tyle na ile to było możliwe.. brdziej ze zdjęć w sumie.. mniejsza o to.. ręce są efektem zamierzonym ( i w tej kategorii wygrywa sebfx :P, choc dirty uznal to za blad ;P ).Nóg nie mogę poprawić, bo wtedy będzie to lipnie wygladało z rękami.. musi tak zostać, chodzi o proporcje między nogami a dłońmi.. Są jeszcze 2 rzeczy, które nie pasują... kto tym razem okaże się najbardziej spostrzegawczy?? ;)Na zwycięzcę czekają cenne nagrody... ;) :P [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 hehe - ja sie na ptakach nie znam - ale na razie przypomina mi \'sow-mena\' ;) pozdrawiam i czekam na updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Btw. ten \"model\";) sowy to: barn owl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 No wiec co by tu powoedziec,,,, wyglada tak tak tak,,, hmmmmmmmm sowio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 A JA WIEM: sowy nie są niebieskie, a drążki czerwone - to są te dwie rzeczy \"nie tak\"? :D a sam model fajny, tylko sowy jakos do mnie nie przemawiają :) [Wyedytowany dnia 12-7-2004 > Mulczas] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 nie za duzo Blake\'a? :P uwazaj bo fascynacja tym artysta zle sie konczy (-->\"red dragon\" - pierwsza czesc z trylogii z Lecterem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bawarski iluminata Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 nie wim jak ty i czym chcesz zrobic piorka, ale ciekzo bedzie, tymbardziej ze wymodelwales sowe jaby z piorami. a szpony, hmm wyszly chwytne, na pwno nie sa to dolne konczyny zadnego ptaka a juz na pewno nie drpaieznego. mAti postara sie bo wiem ze cie na to stac, ale nad tym musisz jeszcz dlugo posiedziec. ogolnie zal mi to mowic ale praca jest slaba dziwie sie ze wyszla spod twojej myszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 uszy batmana i garb na srodku twarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 uszy sa bardziej od cat-woman i tez sie zastanawiam - jak mati zrobisz pierze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Odpowiedz: Ona jest plastikowa :D Co wygralem? :P Jestem ciekawy jak chcesz pociagnac ta scenke dalej, bo jak ktos juz zauwazyl z piorami bedzie krucho. Posdrafiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 sir_Bols znalazł drugą rzecz.. nie do końca są od Batmana, czy Cat Woman, ale nie powinno ich być! Została ostatnia... :P Co do tego Blake\'a... ech.. to już jest moja własna interpretacja tego, co miałem za zadanie wykonac.. z założenia to będzie miało przypominać rzeźbę... tak więc problem skrzydeł znika :) Dłonie rzeczywiście troszkę do poprawy.. Całość zostanie najprawdopodobniej poddana działaniu sculpta, tak więc nie wszystko stracone ;) :D Sceptycy - uszy do góry... szukajcie ostatniego elementu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Ja zauważyłem taką rzecz , że jak by rzut z lewej strony obrucić o 90 stopni w prawo to jej dziub wygląda jak wystająca głowa kruka. :)) mam nadzieję że nie przegiąłem z fantazją :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Woooow.... chyba jednak przesadziłeś... ale ciekawe, ciekawe... :) Można i nad tym pomyśleć :D Skupiacie się na dobrej części - to coś z twarzą.. ostatnia część.. przyjrzyjcie się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 12 Lipiec 2004 Share Napisano 12 Lipiec 2004 Co tu jeszcze moze byc nie tak??? Hmmm. Jakos te powieki mi nie pasuja, za bardzo ludzkie. A tak poza tym to czy sowy maja takiego nosopodobnego garba na twarzy?? [Wyedytowany dnia 12-7-2004 > lumaq] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 oczy..zdecydowanie oczy sa tu jakies dziwne ...chyba ludzkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Lipiec 2004 Share Napisano 13 Lipiec 2004 Takim oto sposobem lumaq i drock odnaleźli ostatni element układanki ;) Tak - macie rację - sowa ma ludzkie dłonie i oczy, a poza tym ten \"model\" nie ma uszu :) No a jesli już jakaś sowa am to napewno nie takie.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi