mz18 Napisano 5 Styczeń 2012 Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Pierwszy ! Edit: @Smoku: poprawiłem :) Edytowane 6 Styczeń 2012 przez mz18 poprawa
Smoku Napisano 5 Styczeń 2012 Autor Napisano 5 Styczeń 2012 mz18 coś nie tak wrzuciłeś bo małe jest strasznie ;]
Mariano19 Napisano 6 Styczeń 2012 Napisano 6 Styczeń 2012 :) coś mi za bardzo nie wyszło ale wrzucam. Niestety nie mam czasu na zrobienie od początku :(
Godzil Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 A ja w końcu mam chwilkę czasu to postanowiłem coś wymodelożyć... Czysto dla zabawy, nie liczyłem czasu, ale coś z 40 minut jakoś... Zatem ode mnie impreza na stole: [/url] Pozdrawiam!
Make My Day Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 Jedno pytanie: Jak robicie render z siatką? Lub jak do viewportu wrzucacie efekty z silnika renderującego? No dobra - 2 pytania :P.
Chasdiel Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 Make My Day - odpowiedź na pytanie 1 będzie pewnie niesatysfakcjonująca - zależy jakiego programu używasz. A co do pytania nr 2 to jeśli nie chcesz zostać poddany ostrazcyzmowi społecznemu na forum to lepiej nie pytaj, bo nikt z powyzszych (no, moze poza Maczo199) nie zastosował się do "nowego" regulaminu i prócz normalnych zrzutów z viewportu (zwykłych screenów) uczestnicy pododawali normalne rendery. Jak widzisz spotkało się z milczącą aprobatą, choć zapewne jakbym ja zwrócił na ten stan rzeczy uwagę to by mnie chceli zlinczować, ze znów mi się coś nie podoba;)
Smoku Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Napisano 7 Styczeń 2012 Chasidel zwracaj uwagę i dopilnowuj ( jeśli masz ochotę) bo mi się szczerze mówiąc nie chce nikogo upominać. Poważnie pisze
Make My Day Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 To i ja wrzucę moje wypociny. Zajęło mi to 79 minut w przybliżeniu. Nie jestem pewien czy mogę dodać jedno światło w moim screenie z viewportu. Jeśli nie, to zaraz je usunę i wrzucę zwyczajny screen :). Wiem, że powalające to to nie jest, ale muszę przyznać, że taki Speed Modeling uczy całkiem wielu rzeczy :).
Xaia Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) 90 min ze stoperem na drugim monitorze. Edytowane 8 Styczeń 2012 przez Xaia
claude Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Cześć Ja zrobiłem czajniczek Kazimierza Malewicza. Chciałem zrobić też filiżanki jego projektu ale nie zmieściłem się czasie. Nawet nie wykończyłem tego czajnika. Tak czy siak, pierwszy speedmodeling mam za sobą. Może się komuś spodoba?
Make My Day Napisano 10 Styczeń 2012 Napisano 10 Styczeń 2012 @FilipoO Bardzo fajny pomysł z clothem :).
TheCapo Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Witam. Również spróbowałem coś wymodelować do tego tematu. No jako tako wygląda. Spieszyłem się bardzo ale i tak zajęło mi to aż 90 minut łącznie z ustawianiem zastawy na stole. FilipoO: ładnie Tobie wyszedł ten obrus. Jak ci wyszły tak ładne falbanki? Dlatego że stół jest okrągły czy jest jakiś fajny sposób na to? Ja sobie spróbowałem rzucić na prostokątny stół i nie jestem zadowolony z tego co wyszło.
FilipoO Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 @Make My Day - dziekuje :) @Godzil oj tam nie narzekaj, nie chcialo mi sie juz tego meczyc :)) @TheCapo Nie wiem czy dlatego ze stol jest okragly, mi taki obrusik wyszedl za pierwszym razem, w clothu zmienilem tylko kilka prametrow
Smoku Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 Dzięki za udział wszystkim, zapraszam do głosowania http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=81309
Rekomendowane odpowiedzi