marcin.m Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 Witam, Przedstawiam model aparatu Kiev wykonany for fun wieczorową porą. Model powstał w modo, render maya + vray. Hdr z openfotage. Delikatny post w photoshopie. [ATTACH=CONFIG]83939[/ATTACH]
Sjon Napisano 11 Styczeń 2012 Napisano 11 Styczeń 2012 hej, Ładnie wyszło. Mam takie techniczne pytanie. W modo lepiej Ci się modeluje niż w Maya? Nie mam tych programów, a ciekawi mnie czy modo ma jakieś funkcje do modelowania jakich nie ma maya?
Camel Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Słuchaj, a nie za bardzo rozciągnąłeś mapki na obiektywie, bo widzę że bardziej wysokie niż szerokie się zrobiło logo Kiev-Arsat? Jakoś ono dziwnie leży na obudowie szkła:) No i nie żartuj, DSLR ? ;p Bardzo ładnie tak w ogóle. Czwórka :) :)
KMiklas Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Pięknie wygląda :D ja robiłem Voigltander Vito ale zabrakło chęci na zmapowanie obiektywu. ;) *****
marcin.m Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Napisano 13 Styczeń 2012 Hej, Lubię modo ze względu na to że wcześnie pracowałem na LW- przyzwyczajenia. Mam na myśli modelowanie. Nie modelowałem nigdy highpoly na Maya więc trudno mi porównywać. hej, Ładnie wyszło. Mam takie techniczne pytanie. W modo lepiej Ci się modeluje niż w Maya? Nie mam tych programów, a ciekawi mnie czy modo ma jakieś funkcje do modelowania jakich nie ma maya?
Zed Napisano 16 Styczeń 2012 Napisano 16 Styczeń 2012 Klasyczne aparaciki zawsze chetnie ogladam ;) Wykonane w ten sposob jeszcze chetniej ;)
Rekomendowane odpowiedzi