Napisano 12 Styczeń 201213 l Witam, Trochę wizualizacji z projektów starszych i młodszych. Studio: Dabarti Website: http://www.dabarti.com / http://www.wyszolmirski.com Client: Eagle Vision Property managing, lighting and composition: Tomasz Wyszolmirski modeling, lighting and shading: Monika Olizarowicz Pozdrawiam, Tomasz Wyszołmirski
Napisano 16 Styczeń 201213 l dziwne ze nikt nie komentuje :) swietne swiatlo, az bije po oczach realizmem :)
Napisano 16 Styczeń 201213 l Bardzo fajne wizki. Najbardziej podobają mi się 2 ostatnie łazienki. Widok za oknem na 3 ujęci moim zdaniem za mocny. W sypialni z podłogą dzieje się coś dziwnego;) Ogólnie bardzo OK . Pozdrawiam!
Napisano 16 Styczeń 201213 l MF chyba za dużo watków wrzucił na raz i sporo w nich dobrych rzeczy. Chyba komentarze się trochę "rozlazły" po innych :)
Napisano 16 Styczeń 201213 l Hej! Fajne oswietlenie i szejdersy. Możesz powiedziec cos o metodzie renderingu i jak łądnie nastawiasz te zabawki że mało szumu widać?;)
Napisano 16 Styczeń 201213 l Chyba inne wizualizacje widzę, nie wiem nad czym się zachwycacie. Widziałem dużo lepsze wizualizacje MF'a a te są dla mnie po prostu mocno średnie zaczynając od kadrów po nastawy rendera do materiałów.
Napisano 16 Styczeń 201213 l Chyba inne wizualizacje widzę, nie wiem nad czym się zachwycacie. Widziałem dużo lepsze wizualizacje MF'a a te są dla mnie po prostu mocno średnie zaczynając od kadrów po nastawy rendera do materiałów. Zgadzam się z Ewertem. Zresztą dostrzegam tutaj taką tendencję, że jak pierwsza osoba (ze sportym zasobem postów) pochwali pracę, to zaraz następnych dziesięć mu wtóruje (bez przekonujących argumentów).
Napisano 16 Styczeń 201213 l Autor Dziękuję bardzo za komentarze. vision3d: Dzięki za pierwszy komentarz. artur03: Oj, ta podłoga niewdzięczna, męczyliśmy ją sporo czasu, o dziwo właśnie czegoś takiego oczekiwał klient :)... Adek: Troszkę tego się nazbierało. :) Zbychowaty & simonhc : Wszystki liczone w V-Rayu poza 2gim który wyszedł z Mentala. Zwykle używam Irradiance + LC oraz czasem dodaje detail enhancement dla poprawienia detalu. !Ewert: Dzięki :) _Orion_: Albo jak jedna napisze niepochlebny komentarz to zaraz kilka kolejnych się pojawi ;)... Działa w dwie strony. Faktem jest, że taka tendencja istnieje. Jestem wdzięczny zarówno za pozytywne jak i negatywne komentarze. Pozdrawiam :) Edytowane 16 Styczeń 201213 l przez MF
Napisano 16 Styczeń 201213 l Ten brązowy koc leżący na łóżku wygląda jak by był zrobiony z gumy. To jest chyba jedyne zastrzeżenie.
Napisano 23 Styczeń 201213 l Myślę, że nie ma co się czepiać i szczerze powiedzieć, że wizualizacje są profesjonalne i niczego im nie brakuje. Jestem pełen podziwu, gratulacje.