Lucek Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Mam pewien problem. Podczas renderowania komputer powiesił mi się i przestał odpowiadać permanentnie. Zresetowałem go i otwarcie owego pliku skończyło się komunikatem : File open failed: ścieżka pliku. Czy jest jakaś możliwość odzyskania chociaż części pracy o w jaki sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Sprawdź w folderze autoback.Jak nic nie poprzestawiałeś to max automatycznie zapisuje scenke co ileś tam minut na wszelki wypadek;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2012 :D :D :D o w mordę. Dzięki Mafida. Już myślałem że aparacik poszedł się szczypać dokumentnie. Rep++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajtek Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 A na przyszłość to i tak najlepiej zapisywać też kopie projektu :) Po takim przypadku jak Ty już zawsze tak robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Po wielu latach w maksie, przyzwyczaiłem się, ze właściwie co godzinkę pracy, w oknie 'save as' nie naciskam 'save' tylko ten mały plusik na lewo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Ja mam przy save włączoną opcje zapisywania automatem do nowego pliku i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi