Napisano 13 Styczeń 201213 l Mam pewien problem. Podczas renderowania komputer powiesił mi się i przestał odpowiadać permanentnie. Zresetowałem go i otwarcie owego pliku skończyło się komunikatem : File open failed: ścieżka pliku. Czy jest jakaś możliwość odzyskania chociaż części pracy o w jaki sposób?
Napisano 13 Styczeń 201213 l Sprawdź w folderze autoback.Jak nic nie poprzestawiałeś to max automatycznie zapisuje scenke co ileś tam minut na wszelki wypadek;)
Napisano 13 Styczeń 201213 l Autor :D :D :D o w mordę. Dzięki Mafida. Już myślałem że aparacik poszedł się szczypać dokumentnie. Rep++
Napisano 13 Styczeń 201213 l A na przyszłość to i tak najlepiej zapisywać też kopie projektu :) Po takim przypadku jak Ty już zawsze tak robię.
Napisano 13 Styczeń 201213 l Po wielu latach w maksie, przyzwyczaiłem się, ze właściwie co godzinkę pracy, w oknie 'save as' nie naciskam 'save' tylko ten mały plusik na lewo :)
Napisano 13 Styczeń 201213 l Ja mam przy save włączoną opcje zapisywania automatem do nowego pliku i po problemie.