Napisano 14 Styczeń 201213 l No to wychodzi na to że jednak nie możemy wymyślać bóg wie jakich tematów, tylko najlepiej spisują się najprostsze
Napisano 17 Styczeń 201213 l So close. ;P Gratulacje Claude! :) Wygrałem z Tobą ledwie błędem statystycznym aż boje się jak będzie w kolejnej turze! Mam dwa własne pomysły na nowy temat BRATERSTWO BRONI albo BÓG WOJNY. Czy któryś z nich wam się podoba? Czy macie inne propozycje?
Napisano 17 Styczeń 201213 l Gratuluje! Bóg wojny fajnie się zapowiada. :) Propozycje: Ostatni Bohater, Mutacja zwierzaka, Niewidoczny zabójca
Napisano 17 Styczeń 201213 l Autor Gratuluję zwycięstwa :) Jak będzie temat to Claude zrobisz plansze czy mam zrobić?
Napisano 17 Styczeń 201213 l Zrobię planszę. Nie będę się ociągał tym razem! proponuję więc do wyboru dwa tematy mój wymyślony i ten z zapasowych: Bóg wojny albo Mutacja zwierzaka Dajcie dzisiaj znać co wam bardziej pasuje a szybko zrobię nową planszę.
Napisano 17 Styczeń 201213 l Jestem za mutacją zwierzaka. Speedy to głównie humanoidy więc taka odmiana by się przydała.
Napisano 17 Styczeń 201213 l Gratuluję! Ja też bym wolał mutację. Mam nadzieję, że znajdę czas żeby wziąć udział. Pozdrawiam, Cyanide.