January 14, 201213 yr No to wychodzi na to że jednak nie możemy wymyślać bóg wie jakich tematów, tylko najlepiej spisują się najprostsze
January 17, 201213 yr So close. ;P Gratulacje Claude! :) Wygrałem z Tobą ledwie błędem statystycznym aż boje się jak będzie w kolejnej turze! Mam dwa własne pomysły na nowy temat BRATERSTWO BRONI albo BÓG WOJNY. Czy któryś z nich wam się podoba? Czy macie inne propozycje?
January 17, 201213 yr Gratuluje! Bóg wojny fajnie się zapowiada. :) Propozycje: Ostatni Bohater, Mutacja zwierzaka, Niewidoczny zabójca
January 17, 201213 yr Author Gratuluję zwycięstwa :) Jak będzie temat to Claude zrobisz plansze czy mam zrobić?
January 17, 201213 yr Zrobię planszę. Nie będę się ociągał tym razem! proponuję więc do wyboru dwa tematy mój wymyślony i ten z zapasowych: Bóg wojny albo Mutacja zwierzaka Dajcie dzisiaj znać co wam bardziej pasuje a szybko zrobię nową planszę.
January 17, 201213 yr Jestem za mutacją zwierzaka. Speedy to głównie humanoidy więc taka odmiana by się przydała.
January 17, 201213 yr Gratuluję! Ja też bym wolał mutację. Mam nadzieję, że znajdę czas żeby wziąć udział. Pozdrawiam, Cyanide.