Vega Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 floo: claude: Bany1991 Cyanide: Lucek: alexx600: MadnessEmpire: monio:
Bany1991 Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 No to wychodzi na to że jednak nie możemy wymyślać bóg wie jakich tematów, tylko najlepiej spisują się najprostsze
claude Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 So close. ;P Gratulacje Claude! :) Wygrałem z Tobą ledwie błędem statystycznym aż boje się jak będzie w kolejnej turze! Mam dwa własne pomysły na nowy temat BRATERSTWO BRONI albo BÓG WOJNY. Czy któryś z nich wam się podoba? Czy macie inne propozycje?
floo Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Gratuluje! Bóg wojny fajnie się zapowiada. :) Propozycje: Ostatni Bohater, Mutacja zwierzaka, Niewidoczny zabójca
Vega Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Napisano 17 Styczeń 2012 Gratuluję zwycięstwa :) Jak będzie temat to Claude zrobisz plansze czy mam zrobić?
claude Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Zrobię planszę. Nie będę się ociągał tym razem! proponuję więc do wyboru dwa tematy mój wymyślony i ten z zapasowych: Bóg wojny albo Mutacja zwierzaka Dajcie dzisiaj znać co wam bardziej pasuje a szybko zrobię nową planszę.
Monio Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Jestem za mutacją zwierzaka. Speedy to głównie humanoidy więc taka odmiana by się przydała.
Cyanide Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Gratuluję! Ja też bym wolał mutację. Mam nadzieję, że znajdę czas żeby wziąć udział. Pozdrawiam, Cyanide.
Rekomendowane odpowiedzi