RaVirr Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 (edytowane) Witam serdecznie. Nikt nie miałby nic przeciwko gdybym dołączył do zabawy? Bo dla autora tematu nie wypada, ale korci mnie by rozruszać skostniałą łapę... Jak coś to pierwszy szkic: Wersja Finalna: Miniaturka Lineart: Edytowane 31 Styczeń 2012 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Ciekawie się zapowiada ;) Podziwiam sposób w jaki oddałeś "żabiość" ;D Czekam na następny krok. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2012 Dzięki, fajnie, że Ci się spodobało :D Kontynuacja szkicu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 15 Styczeń 2012 Share Napisano 15 Styczeń 2012 Szkic jakos bardziej do mnie przemawial... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2012 (edytowane) Pewnie przez bardziej przemyślaną anatomię... A tymczasem trochę małych detali, roślinek itd. Półtoratysięczny post madafaka! Edytowane 15 Styczeń 2012 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 15 Styczeń 2012 Share Napisano 15 Styczeń 2012 Nie wiem czego Ci gratulować , fajnej pracy czy tego półtoratysięcznego postu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2012 Pogratulowanie postu jest bezpieczniejsze ;) Koniec ilustracji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 prawie jakkasowa galaretka (podobny klimat i trochę mordka) in plus, to jest pod wodą ? bo jak nie to troche za bardzo tło z postacią się zlewa (tzn brak głębi), a jak tak to dodałbym kilka drobinek świecących i niebieskawego ambienta od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 Galaretka była jedną z inspiracji, zwłaszcza jeśli chodzi o kolor :) Cała scena jest na powietrzu, ale chciałem oddać taką duchotę, coś jak gęstą mgłę, gdzie można siekierę zawiesić. Nawet miałem wersję z takimi latającymi drobinkami tyle, że wtedy jakoś za dużo wszystkiego się robiło (choć i tak jest sporo elementów odwracających uwagę od głównego aktora). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Dah kilka ciemnych klosow tych fajnych roslinek na pierwszy plan z delikatnym lens blurem i bedzie fajnie. Trzeba zlamac ta równosc podloza. Pozatym ty to masz zdrowo porabane pomysly ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 Dzięki za radę ;) Po rozruszaniu łapy stałem się zuchwały i zamierzam niedługo zacząć nowy malunek (teraz jest w fazie obmyślania) :D To poprawię nieco później. A dziękuję serdecznie, rozumiem, że to komplement :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Mi się podoba - tak ilustracyjno-artystycznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi