Napisano 13 Styczeń 201213 l Witam serdecznie. Nikt nie miałby nic przeciwko gdybym dołączył do zabawy? Bo dla autora tematu nie wypada, ale korci mnie by rozruszać skostniałą łapę... Jak coś to pierwszy szkic: Wersja Finalna: Miniaturka Lineart: Edytowane 31 Styczeń 201213 l przez RaVirr
Napisano 13 Styczeń 201213 l Ciekawie się zapowiada ;) Podziwiam sposób w jaki oddałeś "żabiość" ;D Czekam na następny krok. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Napisano 15 Styczeń 201213 l Autor Pewnie przez bardziej przemyślaną anatomię... A tymczasem trochę małych detali, roślinek itd. Półtoratysięczny post madafaka! Edytowane 15 Styczeń 201213 l przez RaVirr
Napisano 15 Styczeń 201213 l Nie wiem czego Ci gratulować , fajnej pracy czy tego półtoratysięcznego postu ;D
Napisano 16 Styczeń 201213 l prawie jakkasowa galaretka (podobny klimat i trochę mordka) in plus, to jest pod wodą ? bo jak nie to troche za bardzo tło z postacią się zlewa (tzn brak głębi), a jak tak to dodałbym kilka drobinek świecących i niebieskawego ambienta od góry
Napisano 16 Styczeń 201213 l Autor Galaretka była jedną z inspiracji, zwłaszcza jeśli chodzi o kolor :) Cała scena jest na powietrzu, ale chciałem oddać taką duchotę, coś jak gęstą mgłę, gdzie można siekierę zawiesić. Nawet miałem wersję z takimi latającymi drobinkami tyle, że wtedy jakoś za dużo wszystkiego się robiło (choć i tak jest sporo elementów odwracających uwagę od głównego aktora).
Napisano 17 Styczeń 201213 l Dah kilka ciemnych klosow tych fajnych roslinek na pierwszy plan z delikatnym lens blurem i bedzie fajnie. Trzeba zlamac ta równosc podloza. Pozatym ty to masz zdrowo porabane pomysly ;]
Napisano 17 Styczeń 201213 l Autor Dzięki za radę ;) Po rozruszaniu łapy stałem się zuchwały i zamierzam niedługo zacząć nowy malunek (teraz jest w fazie obmyślania) :D To poprawię nieco później. A dziękuję serdecznie, rozumiem, że to komplement :D