!Ewert Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) Cześć, Temat stary, ciekawi mnie to jak odbieracie te wizualizacje. Nie jestem autorem projektu. Mam nadzieje że spodobają wam się wizualizacje, choć jestem świadom że są elementy do poprawy. Ostatni render specjalnie zrobiłem tak żeby odbiegał od reszty. Co o tym myślicie? Pozdrawiam, Ewert Edytowane 20 Styczeń 2012 przez !Ewert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Moim zdaniem super wyszło. Bardzo realnie i czysto wyszło, chociaż brakuje mi konturów światła okiennego na postaciach, coś w tym stylu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Wizki super, ale ludzie odstają od reszty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Tamyl dobrze zadzialal. Popraw bo duzo zmienia a chwila w PSie. Generalnie fajnie. Brakuje mi tylko kilkunastu procent okluzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Apropos ludzi. Lukas napisał, że odstaja od reszty. Jak oceniacie te fotki od vizpeople. Czy to kwestia słabego osadzenia ich w tych wizkach czy raczej kiepska jakosc zdjęć? Pytam bo chciałem kupic jedna płytkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2012 Dziękuje za komentarze. Robiłem tak jak piszecie, specjalnie zrobiłem to delikatniej - dlatego że tak mi się podobało. Do pierwszego postu dodaje przybliżenie na faceta w kuchni. 3d_operator - na stronie vizpeople masz paczki za darmo wiec możesz wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Podoba mi się. Ludzie nie bardzo mi pasują do tych wnętrz oprócz brunetki. Ten przedostatni z krzesłem można nieźle podrasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Very nice renders man :) Na ostatnim się sypnęło cieniowanie a i tak najbardziej mi się właśnie ostanie podoba. Co do ludzików to zgadzam się z tym co napisano wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 A ja sie kompletnie nie zgadzam W temacie "ludzie w wizualizacjach 3d" jest bardzo dobrze. Prawda jest taka że w 90% przypadkow jest o wiele wiele gorzej Fajne wizki. Samo wnętrze bardzo mi sie nie podoba. Mam nadzieje że to nie Twój projekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 No no, bardzo fajnie, i zgadzam się z pabulo, według mnie ludzie całkiem dobrze się komponują, jasno i czytelnie, ale też najbardziej mi się przedostatni, z fotelem, podoba; ma swój klimat, bardziej realistyczny cień od reszty, a to robi swoje. ;) Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WILLOW1183 Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 Bardzo fajne czyste renderki - fajny klimat i ogólne super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 Tores - Dziękuję, ostatni render ma dużo postprodukcji. W którym kierunku byś poszedł? Fargate - wiem, dziękuje. Byłem ciekawy czy ktoś o tym napisze, chodzi mi o shading. pabulo - Dziękuję. To nie mój projekt. pressenter,WILLOW1183 - dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi