Napisano 8 Luty 201213 l Może "Chudy kosmita z planety jednorożców"? Albo "Ślepy twardziel z podziemnej metropolii" Edytowane 8 Luty 201213 l przez RaVirr
Napisano 9 Luty 201213 l Gratuluje! Brakło czasu na udział. A z tematów proponuje: Mikro zabójcy(bakterie, roztocza itp.)
Napisano 9 Luty 201213 l Z tego co mi się wydaje, to lepiej dawać prostsze tematy, które bardziej rzeczowo nazywają to co ma być wysculptowane. Były już tematy typu Szpital na peryferiach nie cieszyły się powodzeniam :/. Proponuję coś prostszego jak np. wyżej wymienione bakterie, albo coś w tym stylu. Pozdrawiam, Cyanide.
Napisano 10 Luty 201213 l Autor Ja jestem za Ślepy twardziel bez tej metropolii ;) Jednakże pewnie udziału nie wezmę chociaż nie wiem sam :) Przez najbliższy tydzień mnie nie będzie więc jeśli do dzisiaj się nie pojawi temat to niech ktoś założy i wyślę wiadomość do moderatora, żeby przykleił i wrzucił na główną :) Edytowane 10 Luty 201213 l przez Vega
Napisano 1 Marzec 201213 l Hej, tygodnie mijają i można by było poskulptować. Może zdecyduje się wygrany na temat i zrobi planszę.
Napisano 11 Marzec 201213 l Niestety, nie dam rady się przyłączyć tym razem :( Nie musisz się przyłączać tym razem, ale skoro wygrałeś ostatnią edycje to powinieneś co najmniej wymyślić temat aby ktoś dobry zrobił planszę.