Vega Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Ukas: Lukanus: Claude: RaVirr: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Gratulacje Ukas, dobry kurczaczek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukas Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 Dzięki, będzie to dla mnie motywacją do dalszej pracy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 gratki Ukas. kurczak "żondzi" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 8 Luty 2012 Autor Share Napisano 8 Luty 2012 Jakiś temacik? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukas Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 Nic mi nie przychodzi :) Może koledzy poratują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 8 Luty 2012 Share Napisano 8 Luty 2012 (edytowane) Może "Chudy kosmita z planety jednorożców"? Albo "Ślepy twardziel z podziemnej metropolii" Edytowane 8 Luty 2012 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Gratuluje! Brakło czasu na udział. A z tematów proponuje: Mikro zabójcy(bakterie, roztocza itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukas Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Tak mnie naszło, może: Szpital na peryferiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Z tego co mi się wydaje, to lepiej dawać prostsze tematy, które bardziej rzeczowo nazywają to co ma być wysculptowane. Były już tematy typu Szpital na peryferiach nie cieszyły się powodzeniam :/. Proponuję coś prostszego jak np. wyżej wymienione bakterie, albo coś w tym stylu. Pozdrawiam, Cyanide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 Dokładnie, im bardziej sprecyzowane tematy tym lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 np Steampunkowa zapalniczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 10 Luty 2012 Autor Share Napisano 10 Luty 2012 (edytowane) Ja jestem za Ślepy twardziel bez tej metropolii ;) Jednakże pewnie udziału nie wezmę chociaż nie wiem sam :) Przez najbliższy tydzień mnie nie będzie więc jeśli do dzisiaj się nie pojawi temat to niech ktoś założy i wyślę wiadomość do moderatora, żeby przykleił i wrzucił na główną :) Edytowane 10 Luty 2012 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Hej, tygodnie mijają i można by było poskulptować. Może zdecyduje się wygrany na temat i zrobi planszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukas Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Niestety, nie dam rady się przyłączyć tym razem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Niestety, nie dam rady się przyłączyć tym razem :( Nie musisz się przyłączać tym razem, ale skoro wygrałeś ostatnią edycje to powinieneś co najmniej wymyślić temat aby ktoś dobry zrobił planszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukas Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 ok. a więc "Steampunkowa kucharka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi