leander Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 W nocy wziąłem się za poprawę starego wektora z mojego wątku z wektorami. Nie chcę go już reanimować, wiec zakładam nowy w zwązku z tą pracą. Poprawiłem twarz, czesc cieni na ciele, cienie na ziemi i uklad nóg. Zreszta niezaleznie od tego jak wygladala wersja pierwotnie bede wdzieczny za wnikliwą krytyke obecnej. detal:
Carioca Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Wow. To ja pierwszy:D Super! Jak dla mnie to bajka. Aż chciałoby się.....
rowr Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 jak dla mnie piersi za szpiczaste ale to kwestia gustu i pepek troszke wyglada jak by pociskiem dostala i dziurka sie jeszcze nie zagoila ale pozatym fajne
Obywatel Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Hoho, swietny wektor. Biodro wystaje poza cien, no i ma troche nienaturalny ksztalt. Ladnie wycieniowane piersi, spodnie sa swietne. Troche za jasny odcien odblasku na czole. Gradient na wlosach za bardzo rzuca sie w oczy. No i chyba same wlosy sa za bardzo uproszczone. A tak na PS'ie - moge zostac Twoim padawanem? ;-)
smart Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 ładna grafka.a w jakich programach takie wektorki najlepiej trzasdkać?corel,freehand czy może illustrator?
leander Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 smart: mysle, ze illustrator, ale ta panienke zrobilem we flashu. Tu ciagle szybciej operuje na wektorach.
conraderro Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Mnie się podobać, ale mam ale, ale nie podobać mi się buty, są jakieś takie..... thats all folks :]
leander Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 Carioca, rowr, eRB, tu byl post z komentarzami dla was, ale niechcacy go skasowalem :/ w kazdym razie dzieki za uwagi. Aha eRB, na padawana przyjmuje tylko atrakcyjne kobiety przed 30-tką. Wiem wiem.. dyskryminacja :) conraderro: a ktos mi powiedzial, ze tylko buty sa fajne :)
Pionier Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 uwielbiam co takiego, po prostu kocham taki styl :)! (5 starts 8) )
SansSerif Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 przyjemne, ale... brak konsekwencji w oswietleniu twarzy, albo nawet jesli jest poprawne to chyba lepiej wygladalo by bez plackow na buzi ;)
rowr Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Powiedzial bym ze buty sa fajne i nawet modne ale nie chce byc odebrany ze jakis pederasta czy cos :) chyba ze metroseksualista:D
leander Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 Sans Serif, niewatpliwie musze sie z Toba zgodzic. Cien na twarzy jest zupelnie z kosmosu, jesli juz to powinien padac na prawa strone twarzy, ale najzwyczajniej mi sie tam nie podobal (twarz wygladala gorzej) i go przerzucilem. To jest wlasnie power of CG :) Ogolnie duzo osob wytyka mi uklad cieni i anatomie, ale ja na razie zupelnie te apekty ignoruje bo sleczenie nad nimi by mnie zniechecalo do malowania. Mam nadzieje, ze "przyjdzie samo"..
SansSerif Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 anatomia jest baaardzo przyjemna tylko wystarczylo minimalnie podciac tulow z prawej i przesunac reke. choc ta rozbudowana klata nie razi tak bardzo ja blik na czole. w koncu dziewczyny uzywaja przeroznch specyfikow by nie miec blikow ;) no i ogolnie ten wykadrowany detal jest chyba ciekawszy niz calosc. publikacja za zgoda autora :)
leander Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 Dzieki :) Szczegolnie twarz duuuzo lepsza. Wieczorem wrzuce update na gorne grafiki.
dr Ug Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Jezeli moge zasugerowac swoja wersje, to oto szybka podmalowka, niekoniecznie lepsza. :) edit: ups, zostalo kilka baboli, ale wiadomo o co chodzi;)
leander Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 hmm.. bardzo mi sie podoba ta wersja DruG. Kobieta nagle ozyla, przez podniesienie lewego biodra jest wrazenie ruchu, podchodzenia do obserwatora. Zdecydowanie bardziej wyuzdana wersja :) Wieczorem zatem bede mial wiecej roboty.
Phantom Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 stary...aleś jej pekaesy zrobił...lol tylko to mnie w sumie drażni w tej pani :) pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi