Napisano 16 Lipiec 200420 l W nocy wziąłem się za poprawę starego wektora z mojego wątku z wektorami. Nie chcę go już reanimować, wiec zakładam nowy w zwązku z tą pracą. Poprawiłem twarz, czesc cieni na ciele, cienie na ziemi i uklad nóg. Zreszta niezaleznie od tego jak wygladala wersja pierwotnie bede wdzieczny za wnikliwą krytyke obecnej. detal:
Napisano 16 Lipiec 200420 l Wow. To ja pierwszy:D Super! Jak dla mnie to bajka. Aż chciałoby się.....
Napisano 16 Lipiec 200420 l jak dla mnie piersi za szpiczaste ale to kwestia gustu i pepek troszke wyglada jak by pociskiem dostala i dziurka sie jeszcze nie zagoila ale pozatym fajne
Napisano 17 Lipiec 200420 l Hoho, swietny wektor. Biodro wystaje poza cien, no i ma troche nienaturalny ksztalt. Ladnie wycieniowane piersi, spodnie sa swietne. Troche za jasny odcien odblasku na czole. Gradient na wlosach za bardzo rzuca sie w oczy. No i chyba same wlosy sa za bardzo uproszczone. A tak na PS'ie - moge zostac Twoim padawanem? ;-)
Napisano 17 Lipiec 200420 l ładna grafka.a w jakich programach takie wektorki najlepiej trzasdkać?corel,freehand czy może illustrator?
Napisano 17 Lipiec 200420 l Autor smart: mysle, ze illustrator, ale ta panienke zrobilem we flashu. Tu ciagle szybciej operuje na wektorach.
Napisano 17 Lipiec 200420 l Mnie się podobać, ale mam ale, ale nie podobać mi się buty, są jakieś takie..... thats all folks :]
Napisano 17 Lipiec 200420 l Autor Carioca, rowr, eRB, tu byl post z komentarzami dla was, ale niechcacy go skasowalem :/ w kazdym razie dzieki za uwagi. Aha eRB, na padawana przyjmuje tylko atrakcyjne kobiety przed 30-tką. Wiem wiem.. dyskryminacja :) conraderro: a ktos mi powiedzial, ze tylko buty sa fajne :)
Napisano 17 Lipiec 200420 l przyjemne, ale... brak konsekwencji w oswietleniu twarzy, albo nawet jesli jest poprawne to chyba lepiej wygladalo by bez plackow na buzi ;)
Napisano 17 Lipiec 200420 l Powiedzial bym ze buty sa fajne i nawet modne ale nie chce byc odebrany ze jakis pederasta czy cos :) chyba ze metroseksualista:D
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor Sans Serif, niewatpliwie musze sie z Toba zgodzic. Cien na twarzy jest zupelnie z kosmosu, jesli juz to powinien padac na prawa strone twarzy, ale najzwyczajniej mi sie tam nie podobal (twarz wygladala gorzej) i go przerzucilem. To jest wlasnie power of CG :) Ogolnie duzo osob wytyka mi uklad cieni i anatomie, ale ja na razie zupelnie te apekty ignoruje bo sleczenie nad nimi by mnie zniechecalo do malowania. Mam nadzieje, ze "przyjdzie samo"..
Napisano 18 Lipiec 200420 l anatomia jest baaardzo przyjemna tylko wystarczylo minimalnie podciac tulow z prawej i przesunac reke. choc ta rozbudowana klata nie razi tak bardzo ja blik na czole. w koncu dziewczyny uzywaja przeroznch specyfikow by nie miec blikow ;) no i ogolnie ten wykadrowany detal jest chyba ciekawszy niz calosc. publikacja za zgoda autora :)
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor Dzieki :) Szczegolnie twarz duuuzo lepsza. Wieczorem wrzuce update na gorne grafiki.
Napisano 18 Lipiec 200420 l Jezeli moge zasugerowac swoja wersje, to oto szybka podmalowka, niekoniecznie lepsza. :) edit: ups, zostalo kilka baboli, ale wiadomo o co chodzi;)
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor hmm.. bardzo mi sie podoba ta wersja DruG. Kobieta nagle ozyla, przez podniesienie lewego biodra jest wrazenie ruchu, podchodzenia do obserwatora. Zdecydowanie bardziej wyuzdana wersja :) Wieczorem zatem bede mial wiecej roboty.
Napisano 18 Lipiec 200420 l stary...aleś jej pekaesy zrobił...lol tylko to mnie w sumie drażni w tej pani :) pozdrawiam...