mistrzjang Napisano 18 Luty 2012 Napisano 18 Luty 2012 (edytowane) Witam, nakręciłem film w klimatach postapokaliptycznych z zombie w tle. Film opowiada historię Chłopaka i Dziewczyny, którzy w postapokaliptycznym świecie opanowanym przez zombie zmuszeni są do wyruszenia w niebezpieczną misję. Film nakręciłem Canonem 550D. Zdjęcia odbyły się w grudniu, przez pięć dni na planie pracowała około dwudziestoosobowa ekipa. Dźwięk rejstrowany był na zewnętrzny rejstrator Zoom H4n. Film przygotowywany był na konkurs Spectatora "Horror w Shortach". Zapraszam do oglądania i komentowania :] Edytowane 19 Luty 2012 przez mistrzjang
Kulki Napisano 18 Luty 2012 Napisano 18 Luty 2012 Gratuluję.. Film przewijałem ale na pewno zobaczę go w całości na dniach:) Rozmiar ekipy świadczy o profesjonalnym podejściu i bardzo dużej pracy organizacyjnej.
adek Napisano 18 Luty 2012 Napisano 18 Luty 2012 Ale możesz coś więcej o nim napisać. Nie wygląda jak amatorska produkcja. Gratuluję. Zdjęcia, ujęcia kamery ciekawe. Sent from my phone
safian Napisano 18 Luty 2012 Napisano 18 Luty 2012 Nie taka wcale amatorska ta produkcja, Adek ma rację. Bardzo fajne ujęcia i muzyka, fabuła nie powala, ale film na duży plus :).
ApaczoS Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 (edytowane) Nienajgorzej:) W końcu jakiś short, gdzie się nie "szczelają" non stop. Przyjemnie się ogląda, przydałby się trochę lepszy makeup i kole w oczy eksplozja z AE2 ale widać, że macie łeb na karku. +1 Edytowane 19 Luty 2012 przez ApaczoS
michalz00 Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Dobre, dobre :) Akcja z autem wyszła bardzo efektownie. Congrats! ;)
Rotcore Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Spoko, fajnie wykonane... widziałem kilka innych filmów z tego konkursu no i pierwsze miejsce, które jest rewelacyjne wg mnie... także nie wypadacie źle... przyczepiłbym sie do tematu bo jest strasznie oklepany i horroru w tym nie czuć za bardzo... no dla mnie zombi to płycizna... postapo... hehe, typowy krajobraz Polski... pozdro
Double_G Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Z telefonu nie mogę obejrzeć, ale całość brzmi mocno jak The Last of Us:)
pikok Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) Mimo kliku potknięć jest to niezła próba podjęcia tego bardzo trudnego tematu. Sprytne wykorzystanie złomowiska jako "naturalnej" scenografii. Szacun za wózek -to jest coś co zawsze dodaje profesjonalizmu, nawet jeśli to przerobiona deskorolka. Tego typu konkursy są bardzo niewdzięczne. Regulamin jest niedoprecyzowany a organizatorzy sami nie wiedzą czy chcą, żeby film zrealizować na potrzeby konkursu lub czy wystarczy mieć już gotowy film. (w tym przypadku mowa jest jednak o premierze konkursowych prac podczas finału konkursu). Zwycięzca wyjął film z szuflady i wsadził do koperty z dopiskiem konkurs. Dlatego szacunek za wytrwałość i mobilizację, że udało wam sie w takim czasie zebrać do kupy taką ekipę, statystów itd, doprowadzić projekt do końca.. Pozdrawiam P. Edytowane 22 Luty 2012 przez pikok
Rekomendowane odpowiedzi