Napisano 18 Luty 201213 l Witam, nakręciłem film w klimatach postapokaliptycznych z zombie w tle. Film opowiada historię Chłopaka i Dziewczyny, którzy w postapokaliptycznym świecie opanowanym przez zombie zmuszeni są do wyruszenia w niebezpieczną misję. Film nakręciłem Canonem 550D. Zdjęcia odbyły się w grudniu, przez pięć dni na planie pracowała około dwudziestoosobowa ekipa. Dźwięk rejstrowany był na zewnętrzny rejstrator Zoom H4n. Film przygotowywany był na konkurs Spectatora "Horror w Shortach". Zapraszam do oglądania i komentowania :] Edytowane 19 Luty 201213 l przez mistrzjang
Napisano 18 Luty 201213 l Gratuluję.. Film przewijałem ale na pewno zobaczę go w całości na dniach:) Rozmiar ekipy świadczy o profesjonalnym podejściu i bardzo dużej pracy organizacyjnej.
Napisano 18 Luty 201213 l Ale możesz coś więcej o nim napisać. Nie wygląda jak amatorska produkcja. Gratuluję. Zdjęcia, ujęcia kamery ciekawe. Sent from my phone
Napisano 18 Luty 201213 l Nie taka wcale amatorska ta produkcja, Adek ma rację. Bardzo fajne ujęcia i muzyka, fabuła nie powala, ale film na duży plus :).
Napisano 19 Luty 201213 l Nienajgorzej:) W końcu jakiś short, gdzie się nie "szczelają" non stop. Przyjemnie się ogląda, przydałby się trochę lepszy makeup i kole w oczy eksplozja z AE2 ale widać, że macie łeb na karku. +1 Edytowane 19 Luty 201213 l przez ApaczoS
Napisano 19 Luty 201213 l Spoko, fajnie wykonane... widziałem kilka innych filmów z tego konkursu no i pierwsze miejsce, które jest rewelacyjne wg mnie... także nie wypadacie źle... przyczepiłbym sie do tematu bo jest strasznie oklepany i horroru w tym nie czuć za bardzo... no dla mnie zombi to płycizna... postapo... hehe, typowy krajobraz Polski... pozdro
Napisano 22 Luty 201213 l Mimo kliku potknięć jest to niezła próba podjęcia tego bardzo trudnego tematu. Sprytne wykorzystanie złomowiska jako "naturalnej" scenografii. Szacun za wózek -to jest coś co zawsze dodaje profesjonalizmu, nawet jeśli to przerobiona deskorolka. Tego typu konkursy są bardzo niewdzięczne. Regulamin jest niedoprecyzowany a organizatorzy sami nie wiedzą czy chcą, żeby film zrealizować na potrzeby konkursu lub czy wystarczy mieć już gotowy film. (w tym przypadku mowa jest jednak o premierze konkursowych prac podczas finału konkursu). Zwycięzca wyjął film z szuflady i wsadził do koperty z dopiskiem konkurs. Dlatego szacunek za wytrwałość i mobilizację, że udało wam sie w takim czasie zebrać do kupy taką ekipę, statystów itd, doprowadzić projekt do końca.. Pozdrawiam P. Edytowane 22 Luty 201213 l przez pikok