Szymeq Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Czesc ostatnio zaczalem taka glowke i zakladam tego topica aby sie zmusic do skonczenia calej postaci;) to stary render nastepny pokaze jak skoncze glowke , teraz juz prawie skonczylem i zabieram sie za tekstury pozdr http://www.szymeq3d.3d.pl/vampire5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 ale tutaj nic niema .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 sorka niewiem jak zrobic zalacznik z linku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 code .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 no dobra wrzucam jeszcze to to troche pozniejsza wersja:) PS: robilem przez img i nie szlo... pozniej sprobuje narazie chce c&c odnosnie modelu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 bardzo ladnie wyglada super wygladaja zeby troche uszy sa sknocone i broda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2004 hehe bo zeby jako pierwsze zrobilem i sa skonczone na maxa zaraz sprobuje dac na nie zblizenie:) EDIT: Cos specjalnego siateczka zebow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 No musze powiedziec ze widze progrrres :). Zapowiada sie bardzo ciekawie, tylko czemu taka slaba jakosc tego 1 obrazu? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 no poprawilem troche uszy:) small update ale zawsze:) pozdr PS: nie patrzcie na bledy w siatce kolo ust i nosa kombinowalem nad mimika i musze jeszcze popoprawiac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 pokaz siatke :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Wydaje mi się, że troszkę za płaski ma ten ryjek... spróbuj go nieco zaokrąglić... i oświetl jakoś, żeby można było lepiej podziwiać geometrię ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 w/g mnie uszy są za bardzo "przyrośnięte" do głowy, powinieneś je poprawić np. wyciągnąć końcówki bardziej do góry, dodaj też zmarszczone, groźne brwi i oczy bardziej "diabelskie" - zwężone szparki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 ja bym mu pomimo wszystko troche uwydatnil nos, luk brwiowy i oczodoly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 heh dzieki za sugestie M@ti co do plaskosci to wiem ja zawsze modeluje ogolna twarz (jakos zawsze jest plaska:P) a pozniej traktuje ja fdd jak jest skonczona:) PS: Ja te wtarz robie z pewnego szkicu i chcialem aby glowka byla jak najbardziej podobna bo pozniej bedzie autorowi pokazywana ;) bedziecie mi bardzo pomocni kiedy zaczne cialko bo to bedzie totalna improwizacja :D pozdr a to ten szkic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 no to i tak nos i szczena do poprawy ale ogolnie fajny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 tylko widac ze masz szkic jeden, bo to plaskie jest jak cholera... powinienes jeszcze popatrzec na cienie... na szkicu jest znacnie wiekszy... a u ciebie jakis pomidor :P. brode plaska teraz zauwazylem ;/... zobaczymy jak ci z tym ffd wyjdzie ;). powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 dzienks postaram sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Oczy się trochę rozjechały, chyba powinny być większe i bliżej siebie. Na koncepcie nieco inaczej wyglądaja niż na modelu, ale klimat twarzy już łapiesz, robi się ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Podoba mi sie ten wampir, chodz jest nie ksztaltny w miescach kilku, ale powiem ci ze to ma do siebie cos, nie wyglada doslownie jak czlowiek , róni sie i to jest w tym orginalne, kazdy bby nos porawial, czy tez oczy .... zrób go takim jakiego ty widzisz i czujesz ze chcesz aby byl ... tak bedzie najlepeiej... A textury no wlasnie hmmm moja ulubiona sprawa textury, no bede czekal na nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 hehe :D SiD stary brachu gdzie sie podziewales;) hehe no textury to zarombista sprawa szczegolnie dla czlowieka ktory nie umie ich robic:) unw rapa zrobie ale pozniej bedzie masakra ale mam nadzieje ze sobie jakos poradze ale nie teraz o tym narazie chce skonczyc model:) 3mcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2004 no narazie geometrie poprawiam szczegoly zaczna sie moze jeszcze teraz (ach jak to fajnie pracowac po nocach:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 ok malenki update:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 HAHAHA co on tak zeby szczerzy;)(suszy??) model super ale te uszy Łeee nie podobaja mi sie takie dziwne za malo odstaja sa za male i za malo szczegolowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 dodaj dodatcowy loop kolo nosa rochodza ci sie za bardzo katy nosa daj troszke ciemniejszy render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 hehe nielot007 :) a masz licencje na zabijanie ;P a tak na serio to tych uszu prawie nie ruszylem :] dzieki ze zes mi przypomnial dzisiaj zabiore sie za nie:) pozdro PS: KLICEK niebardzo kapuje oco chodzi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Stary , podziewam sie w WB znowu ale we wrzesniu wracam hehehe.... A tak pozatym to , podoba mi sie tój model i jest super wiele sie nauczyles widze i podoba mis ie to coraz bardziej gratulacje w postepach :D Jezeli chodzi o mnie to powiem tak lekko dwie zmarszczki po oczkami, bo za mlodo wyglada i jedna jeszcze zmarszcze wkurzenia na czole :D....Idzie ci wysmienicie superandzko , nie oge sie doczekac ciala i textury, Ps. Ja nie wiem jak sie robi textury dlatego to moja ulubiona sprawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 stary zaznacz edze do okolo nosa , albo od nosa i wzdluz miesnia policza ten duzy zmarchol i zakoncz na brodzie a i daj connecta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 witam,,, nei czytalem wszytkich postow wiec juz moze ktos to zauwazyl,,,, chodzi mi o zeby, proponuje abys stanol przed lustrem otworzyl buzie i zobaczyl jak ukladaja sie zeby, one nie sa w lini prostej tyko cos na ksztalt paraboli, im wiekszy num zeba tym jest glebiej w jamie ustnej, a nei w szeregu jak na rozstrzelanie: ] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 heh niezastapiony connect:) zobaczymy narazie kombinuje nad uchem pokaze dzisiaj wyniki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 keke Komic zgodze sie z toba ale chcialem uwydatnic jego szyderczy usmiech bardziej, lepiej sie to zrozumie jak bedzie scena skonczona dowiesz sie dlaczego jest anormalnie, nieanatomicznie PS: kurde wyprzedziles mnie z postem o minute:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 : ]..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valtanis Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Przypomina mi on wampiry z Buffy albo Anioła, fajnie bo akurat one bardzo mi sie podobały :D. Brakuje mi jeszcze zmarszczek nad brwiami, na czole bo narazie tam troche za gładko. Zęby są w tej chwili takie jak na rysunku, a skoro model ma być przedewszystkim na nim oparty to myśle że wszystko gra :)... A od oceny uszu narazie sie wstrzymam, poczekam na update :D... pozdro PS: I tak chyle czoła bo moim twarzom brakuje wiele do twoich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi