Radko Napisano 26 Luty 2012 Napisano 26 Luty 2012 Hi, po tworzeniu modelu czas na jakis render ;) Model w rhino. Render prosto z maxa(+vray). [ATTACH=CONFIG]84858[/ATTACH]
Karkosik Napisano 26 Luty 2012 Napisano 26 Luty 2012 NOoo Radku model na wypasie :D Jeśli chodzi o render to troszke za ciasny kadr, dodałbym z 50% przestrzeni pobokach i z 30% wiecej u góry(bieli) Co do materiałów to patrząc na refki to obudowa wydaje mi sie zbyt metaliczna. Wiem że obudowa jest wykonana z aluminium jednak porównując z refkami to Twój odbija za duzo i wydaje mi sie ze masz za duzy gloss o ciupinke. Reszta materiałów fajna :D (Napis nokia z tyłu troszke za bardzo wystaje:D) Prócz tych detali wszystko pieknie. Daje zasłużone 4* Pozdrawiam!
RA Napisano 26 Luty 2012 Napisano 26 Luty 2012 Karkosik to co trzeba powytykał, to ja wyjdę na tego dobrego i napiszę, że bardzo mi się podoba. ;) Wielki plus za Rhino.
Radko Napisano 26 Luty 2012 Autor Napisano 26 Luty 2012 Dzieki chlopaki )) Z wszystkimi uwagami calkowicie sie zgadzam. Wytlumacze sie tylko, ze jesli chodzi o kadr, to wepchnalem ile sie dalo zeby detale mozna bylo dostrzec. Pzdr,
Karkosik Napisano 26 Luty 2012 Napisano 26 Luty 2012 Aaaa Radku ... To POCISNIJ jeszcze ze 3 rózne renderki z dofikiem itd:D
Pawelkos Napisano 9 Marzec 2012 Napisano 9 Marzec 2012 Bardzo ladny model i jaki renderek, choc rzeczywiscie troche ciasto, ale skoro to nie dla klienteli to rozumiem zabieg z checia pokazania jak nawiecej detalu:) a co mi sie rzucilo w oczy przy tym detalu to ze kamera z tylu obudowy nie ma soczewki :] ale i tak gites :)
Radko Napisano 9 Marzec 2012 Autor Napisano 9 Marzec 2012 Dzieki. Soczewek nie widac, bo za przeslona. Obiektyw jest zasloniety. Powaga :)
Rekomendowane odpowiedzi