Piotr Dobosz Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 czesc znacie jakies linki do video tutoriali o modelowaniu samochodow w max 3d? narazie udalo mi sie sciganac jesdnego video tutka o modelowaniu cobry:( ale to wszystko:( na forum juz szukalem i linkow do video tutkow nie moglem znalzec:( jelsi by ktos znalazl cos moglbym to sciagnac i umiescic na moim ftp, zawsze moze bylo by szybciej w sciaganiu pozdrawiam
Marcin Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Wiesz co szczeze to watpie ze jest jakis (wogle) videotutorial o twozeniu samochodu.... no poprostu sa zbyt dlugie..... ale sa bardzo obszerne tutoriale na 3D Total.... A tu daje linki w razie czego 3D Total Tutorial - Lotus Elise Tutorial - Fiat 500 Tutorial - Nissan R-390 GT Dzieki za wiadomosc na gg naprawde sie ciesze ze ktos jeszcze umie dziekowac.... :D pozdrowienia....
Piotr Dobosz Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 Chcesz video Tutoriala o tworzeniu samochodu cobra? jest swietny:) napisz mi jak chcesz to wrzuce to na ftp i sobie sciagniesz:). czy ktos jeszcze byl by zainteresowany czyms takim? Pozdrawiam napiszcie konecznie jesli komus by sie przydal to wrzuce na ftp i podam adres:)
Gość Raffaello Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Piter ja jestem bardzo zainteresowany, czekam na video tutka. Teraz jestem przy modelowaniu bmw z4, może będzie coś tam ciekawego co mnie zinteresuje. Pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 Oki nie ma sprawy tylko to nie jest cobra:( to jest lotus else i caly tutek spakowany zajmuje 386 mb musze go spakowac i umieszcze go na serwerze chyba ze moglbym wrzucic go do katalogu i udostepnic na overnecie? i wtedy kazdy by sobie sciagal:) tylko trzba miec overnet lub emule:( ale sadze ze duzo osob ma a on jest darmowy:) umieszcze go i napisze linki:)
Gość Raffaello Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 dzięki tak więc czekam mam nadzieję że długo ci to nie zajmie bo za parę dni wyjeżdżam na 4 miechy i chciałbym go zabrać ze sobą
Piotr Dobosz Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Napisano 19 Lipiec 2004 kurcze mam problem z moim ftp:( sprobuje dogadac sie z kolega moze u niego to wrzuce, bo to zajmuje prawie 386 mb a okazalo sie ze ja mam ftp 200 i dotego tzrymam tam stronke:( chyba ze moze ktos by mial ftp to moglbym to wrzucic tam i kazdy by sobie ciagnal, to jest w 14 czesciach wiec mozna by bylo to jakos podzieli ja bym wrzucil do sibeie polowe tylko co z reszta?:(
VGT Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Co do samego pytania o videotutki.. Tomasz 'Wiewiór' Rozkosz daaawno temu (jeszcze przed Squir'em) nagrał i sprzedawał videotutka. Zajrzyj do jego galerii na max3d.pl, a konkretniej na ten render: http://www.max3d.pl/galeria/trozkosz/focus%20wrc%20-%20lekcja%20modelowania.jpg Możesz się go zapytać, czy nadal ma go w swojej ofercie :)
Gość Raffaello Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Piter juz dla´mnie nie ma pospiechu bo juz wjechalem ale mam nadzieje ze w ciagu 4 miesiecy cos zdzialasz licze na ciebie. VTG, dzieki za tego posta nigdy tego nie znalazlem (bo nie szukalem)
Gość tof Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 jak już bedziecie mielito na ftpie to napiszcie na [email protected] strasznie mi sie to przyda. jestem czasem na necie i poprostu niemam czasu, bede wdzięczny. DZIĘKI
KLICEK Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 jak sie nie myle to pan Rozkosz ten od tego tutoriala wrc na max3d.pl zrobil tez videotutoriala na kilku cdekach sprzedawal po 100 zl jak bys byl zainteresowany to mozesz go zapytac czy jeszcze to ma . Maila znajdziesz w tym tutorku:P http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs110/tutorial.htm
Piotr Dobosz Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 wiem wlasnie:) juz rozmawialem z ty PAnem ale neistety 100 zl to dla mnie niestety za duzo:( choc podobno ten tutorial jest swietny
flesz_gordon Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 http://www.3d-palace.com/videos_free.php?pid=4 to jest video tutorial do maya - modelowanie jaguara XJ220- modelowanie w kazdym sofcie takie samo :) extrude itp w dziale 3dsmax tez by sie cos znalazlo o samochodach.. http://www.3d-palace.com/videos_free.php?pid=1
@seba@ Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Przeciez na Cgtalk jest dostepny videotutek, modelowanie jakiegos lotusa od podstaw (poly). Przeszukaj forum, nazwa kluczowa "lotus elise" czy cos takiego. pozdro.
Mulczas Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Przeciez na Cgtalk jest dostepny videotutek, modelowanie jakiegos lotusa od podstaw (poly). Przeszukaj forum, nazwa kluczowa "lotus elise" czy cos takiego. pozdro. nie wiem jak ty, @seba@, ale ja go znalazłem jakies dwa tygodnie temu i nie mogłem ściągnąć :(.
MF Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 Mulczas nie wiem jakie masz problemy, weź zapisz element docelowy jako i pojdzie :)... a to link do wątku http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=119461 pozdro
Piotr Dobosz Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 wlasnie:) to o tego tutka mi chodzilo widocznie z tamtad to wziolem rzeczywiscie pozdraiwm
ognisty Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 a ja mam pytanie odnośnie tego tutoriala Lotusa Elisa (to video w kilkunastu częściach), otóż - jak ten ktoś sobie tak ładnie zanzacza Edge'a i sobie go "wyciąga" i powstają nowe częsci? robi to używając hotkeyów, tylko jakich?! help plizz :)
kozioo Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 LMB + shift :] Nie wiem jak mogles życ bez znajomosci tego "skrotu" :D
ognisty Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 aaaha, dzieki :) no widzisz, jakoś mogłem żyć :) w końcu jestem jeszcze początkujący i dopiero się ucze :)
Piotr Dobosz Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 a co do skrotow jak zrobic by opcja nurms sudividision byla pod skrotem? bez niej ja nie moge zyc:)
Rekomendowane odpowiedzi