Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czesc znacie jakies linki do video tutoriali o modelowaniu samochodow w max 3d? narazie udalo mi sie sciganac jesdnego video tutka o modelowaniu cobry:( ale to wszystko:( na forum juz szukalem i linkow do video tutkow nie moglem znalzec:( jelsi by ktos znalazl cos moglbym to sciagnac i umiescic na moim ftp, zawsze moze bylo by szybciej w sciaganiu pozdrawiam

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wiesz co szczeze to watpie ze jest jakis (wogle) videotutorial o twozeniu samochodu.... no poprostu sa zbyt dlugie.....

ale sa bardzo obszerne tutoriale na 3D Total.... A tu daje linki w razie czego

3D Total

Tutorial - Lotus Elise

Tutorial - Fiat 500

Tutorial - Nissan R-390 GT

Dzieki za wiadomosc na gg naprawde sie ciesze ze ktos jeszcze umie dziekowac.... :D

pozdrowienia....

Napisano
  • Autor

Chcesz video Tutoriala o tworzeniu samochodu cobra? jest swietny:) napisz mi jak chcesz to wrzuce to na ftp i sobie sciagniesz:). czy ktos jeszcze byl by zainteresowany czyms takim? Pozdrawiam napiszcie konecznie jesli komus by sie przydal to wrzuce na ftp i podam adres:)

Napisano

Piter ja jestem bardzo zainteresowany, czekam na video tutka.

Teraz jestem przy modelowaniu bmw z4, może będzie coś tam ciekawego co mnie zinteresuje.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Oki nie ma sprawy tylko to nie jest cobra:( to jest lotus else i caly tutek spakowany zajmuje 386 mb musze go spakowac i umieszcze go na serwerze chyba ze moglbym wrzucic go do katalogu i udostepnic na overnecie? i wtedy kazdy by sobie sciagal:) tylko trzba miec overnet lub emule:( ale sadze ze duzo osob ma a on jest darmowy:) umieszcze go i napisze linki:)

Napisano

dzięki

tak więc czekam mam nadzieję że długo ci to nie zajmie bo za parę dni wyjeżdżam na 4 miechy i chciałbym go zabrać ze sobą

Napisano
  • Autor

kurcze mam problem z moim ftp:( sprobuje dogadac sie z kolega moze u niego to wrzuce, bo to zajmuje prawie 386 mb a okazalo sie ze ja mam ftp 200 i dotego tzrymam tam stronke:( chyba ze moze ktos by mial ftp to moglbym to wrzucic tam i kazdy by sobie ciagnal, to jest w 14 czesciach wiec mozna by bylo to jakos podzieli ja bym wrzucil do sibeie polowe tylko co z reszta?:(

Napisano

Piter juz dla´mnie nie ma pospiechu bo juz wjechalem ale mam nadzieje ze w ciagu 4 miesiecy cos zdzialasz licze na ciebie.

VTG, dzieki za tego posta nigdy tego nie znalazlem (bo nie szukalem)

Napisano

jak już bedziecie mielito na ftpie to napiszcie na tof@tlen.pl strasznie mi sie to przyda. jestem czasem na necie i poprostu niemam czasu, bede wdzięczny. DZIĘKI

Napisano
  • Autor

wiem wlasnie:) juz rozmawialem z ty PAnem ale neistety 100 zl to dla mnie niestety za duzo:( choc podobno ten tutorial jest swietny

Napisano

Przeciez na Cgtalk jest dostepny videotutek, modelowanie jakiegos lotusa od podstaw (poly). Przeszukaj forum, nazwa kluczowa "lotus elise" czy cos takiego.

pozdro.

Napisano
  @seba@ napisał:
Przeciez na Cgtalk jest dostepny videotutek, modelowanie jakiegos lotusa od podstaw (poly). Przeszukaj forum, nazwa kluczowa "lotus elise" czy cos takiego.

pozdro.

nie wiem jak ty, @seba@, ale ja go znalazłem jakies dwa tygodnie temu i nie mogłem ściągnąć :(.
Napisano

a ja mam pytanie odnośnie tego tutoriala Lotusa Elisa (to video w kilkunastu częściach), otóż - jak ten ktoś sobie tak ładnie zanzacza Edge'a i sobie go "wyciąga" i powstają nowe częsci? robi to używając hotkeyów, tylko jakich?! help plizz :)

Napisano

aaaha, dzieki :) no widzisz, jakoś mogłem żyć :) w końcu jestem jeszcze początkujący i dopiero się ucze :)