Napisano 15 Marzec 201213 l Ja proponuję zmniejszyć rozdzielczość o połowę, obrazek nie ucierpi i praktycznie wszystko zgodnie z regulaminem ;) Ewentualnie, miłościwy królu, wrzuć bez adnotacji czy wyjaśnień. Napracował się chłop, niech ma! :D
Napisano 15 Marzec 201213 l =] próbując być sędzią we własnej sprawie, widzę 3 wyjścia: 1 nie wchodzę do sondy 2 siekam nowego speeda, może nawet się pokuszę bo temat mi podpasował jak żaden ostatnio=] 3 jak się jednak nie pokuszę to wrzucam wcześniejszy etap
Napisano 15 Marzec 201213 l robicie problem - autor się przyznał w ile zrobił i już, jak ktoś będzie chciał zagłosować wiedząc o tej notce to niech głosuje. Bedyk podał realny czas pracy a większość nie podaje a założe się że znaczna część prac w speedach wybiega całkiem sporo poza terminowy.
Napisano 15 Marzec 201213 l Autor E tam. Nikt nie robi problemu. Siekaj nowego speeda Bedyk jak Ci temat pasuje.
Napisano 15 Marzec 201213 l Pewnie, notka przy sondzie wystarczy. Nie znam terminologi speedów, ale no moje oko 3h to speed :P To i tak tylko zabawa. :)
Napisano 16 Marzec 201213 l godzina dwadzieścia, nie wiem czy lepsze, ale daje do sondy, chyba ze refki tez są nie dozwolone[?]
Napisano 16 Marzec 201213 l Jako taka mała steampunkowa ciekawostka z Joemonstera jeżeli ktoś tam nie zagląda: http://www.joemonster.org/art/19626/Star_Wars_w_steampunkowym_stylu
Napisano 16 Marzec 201213 l Świetny link, miazga ;d Tego jeszcze nie widziałem. A bardziej w temacie speedów Grzegorz upuścił pary wszystkim ;p
Napisano 16 Marzec 201213 l wpadłem jeszcze na taki pomysł, ale tylko godzinkę wygospodarowałem Na pierwszej stronce jest pierwszy speed. Który lepszy waszym zdaniem?
Napisano 16 Marzec 201213 l Bedyk - o, druga praca mi osobiście się bardziej podoba :) Taka "hihi" :)
Napisano 16 Marzec 201213 l Witam, To ja może na początek takie coś. Mecha samuraj upuszcza pary - około godziny. Pozdrawiam. Edycja: Ok poprawione dzięki. Edytowane 16 Marzec 201213 l przez SlawomirWolicki