Napisano 16 Marzec 201213 l Widzę ze nie ma zbytnio chętnych ;) moze uda mi sie cos wyrzezbic jednakże niczego nie obiecuje :) Dzięki Claude za założenie tematu i zrobie planszy.
Napisano 18 Marzec 201213 l Ja bym spróbował, ale to trudny temat, poniekąd ;) Na pewno bardzo ciekawy.
Napisano 28 Marzec 201213 l No temat raczej skutecznie odrzucił chętnych;) Nie pozostaje nic innego jak zapytać czy ktoś się piszę na rywalizację w innym temacie?
Napisano 28 Marzec 201213 l Lucek dobrze mówi, steampunk narzuca wykorzystanie różnych akcesoriów oprócz samej organiki a temat pod speed sculpting powinien być raczej taki żeby włączyć zbrusha i jechać coś organicznego. Ja proponuję temat przedświąteczny: zając lub kurczak morderca, najlepiej w klimatach cartoonowych, może być też starcie zając kontra kurczak.
Napisano 29 Marzec 201213 l Autor Nie, ma co gadać... pojedzmy z tym tematem zajączkowo kurczaczkowym.
Napisano 29 Marzec 201213 l Ok w takim razie dzisiaj zrobie plansze i założeń temat ;) Wysłano z telefonu.
Napisano 2 Maj 201212 l Miałem zrobić planszę i nie zrobiłem :/ Przepraszam :) Myślę, że z tematem można ruszyć. Jeżeli ktoś chce to może zrobić planszę i założyć temat. Jeśli nie to bym mógł planszę zrobić, ale dopiero w czw. za tyg. czyli 10 maja.
Napisano 29 Maj 201212 l ożywiam nieco wątek :) jakis nowy temat bedzie bo nie ukrywam ze bardzo lubilem do speedsculptow zagladac :)