claude Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 (edytowane) Edytowane 12 Marzec 2012 przez claude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Widzę ze nie ma zbytnio chętnych ;) moze uda mi sie cos wyrzezbic jednakże niczego nie obiecuje :) Dzięki Claude za założenie tematu i zrobie planszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 18 Marzec 2012 Share Napisano 18 Marzec 2012 Ja bym spróbował, ale to trudny temat, poniekąd ;) Na pewno bardzo ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 Termin minął :) Brak chętnych. Co Panowie i Panie robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 No temat raczej skutecznie odrzucił chętnych;) Nie pozostaje nic innego jak zapytać czy ktoś się piszę na rywalizację w innym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 Lucek dobrze mówi, steampunk narzuca wykorzystanie różnych akcesoriów oprócz samej organiki a temat pod speed sculpting powinien być raczej taki żeby włączyć zbrusha i jechać coś organicznego. Ja proponuję temat przedświąteczny: zając lub kurczak morderca, najlepiej w klimatach cartoonowych, może być też starcie zając kontra kurczak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 Tomala jakie ty objawiasz zdolności plastyczne;) kurczaczek rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 Przerzucam się na 2d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 29 Marzec 2012 Autor Share Napisano 29 Marzec 2012 Nie, ma co gadać... pojedzmy z tym tematem zajączkowo kurczaczkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Ok w takim razie dzisiaj zrobie plansze i założeń temat ;) Wysłano z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Miałem zrobić planszę i nie zrobiłem :/ Przepraszam :) Myślę, że z tematem można ruszyć. Jeżeli ktoś chce to może zrobić planszę i założyć temat. Jeśli nie to bym mógł planszę zrobić, ale dopiero w czw. za tyg. czyli 10 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitamo Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 ożywiam nieco wątek :) jakis nowy temat bedzie bo nie ukrywam ze bardzo lubilem do speedsculptow zagladac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi